Mitä laittaa ruoaksi, kun hinnat on pilvissä?
Alkaa olla ideat loppu kun koettaa keksiä edullista ruokaa ja vatsa ei kestä ihan mitä vaan. Mm. Kaali ja sipuli saa aikaan kamalia.
Mitä nykyään voi syödä? Kauhea ahdistus iskee ruokakaupassa kun näkee hinnat.
Kommentit (40)
Mikä ihmeen ahdistus. Ei ne hinnat niin hirveästi ole nousseet ettei Suomessa voi normiruokaa syödä.
No ei todellakaan ole pilvssä, eikä edes kallista. Suosittelen loimulohisalaattia.
Kannattaa opetella pätkäpaastoamaan, tekee terveydellekin hyvää.
KUINKA MONTA näitä ruokaulinaketjuja tarvitaan? Jokaiseen samat s* atanan makaronilaatikot, hernekeitot ja kananmunat sitten. Olkaa syömättä jos ette itse osaa silmällä kattoo mitä mikäkin maksaa. Voi taivahan taatto sentään...
Ei ainakaan kaalia. Kaali hirveintä mitä tiedän. YÖK!
Ei mulla ole vaikuttanut vielä mihinkään normaalissa ruoan laitosta. Ainoa mikä on muuttunut että jätän monia turhia "herkkuja" ostamatta ja valitsen esim juustoksi halvemman. No joku lohi on jäänyt vähemmälle ehkä.
Sosekeitto sesongin kasviksista, mausta paprikajauheella, mustapippurilla ja suolalla, pehmennä tilkalla kermaa ja vielä lusikallinen raejuustoa pinnalle.
Lisäksi leipäsiivu siveltynä voilla tai margariinilla.
Kasvisruokaa. Linssejä, kikherneitä ja papuja.
30kpl kalapuikkoja 3.99e. Ei paha.
Kilo perunoita n. 1e. Ei paha.
Kurkku 1.26e. Ei paha.
Satsumapussi 1.89e. Ei paha.
2 pakettia pinaattilettuja 3.30e. Ei paha.
Vierailija kirjoitti:
Sosekeitto sesongin kasviksista, mausta paprikajauheella, mustapippurilla ja suolalla, pehmennä tilkalla kermaa ja vielä lusikallinen raejuustoa pinnalle.
Lisäksi leipäsiivu siveltynä voilla tai margariinilla.
No kyllä proteiinia pitää olla vähän enemmän kuin lusikallinen raejuustoa. Kasviskeittoon siis palkokasveja, että saa myös protskuja.
Minusta tämä ruoan hinnasta valittaminen on tällä hetkellä enemmän psyykkinen ilmiö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sosekeitto sesongin kasviksista, mausta paprikajauheella, mustapippurilla ja suolalla, pehmennä tilkalla kermaa ja vielä lusikallinen raejuustoa pinnalle.
Lisäksi leipäsiivu siveltynä voilla tai margariinilla.
No kyllä proteiinia pitää olla vähän enemmän kuin lusikallinen raejuustoa. Kasviskeittoon siis palkokasveja, että saa myös protskuja.
No ei kai ole tarkoitus että syöt joka hemmetin päivä sitä samaa keittoa. Aikuistu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sosekeitto sesongin kasviksista, mausta paprikajauheella, mustapippurilla ja suolalla, pehmennä tilkalla kermaa ja vielä lusikallinen raejuustoa pinnalle.
Lisäksi leipäsiivu siveltynä voilla tai margariinilla.
No kyllä proteiinia pitää olla vähän enemmän kuin lusikallinen raejuustoa. Kasviskeittoon siis palkokasveja, että saa myös protskuja.
No ei kai ole tarkoitus että syöt joka hemmetin päivä sitä samaa keittoa. Aikuistu.
No kerro vinkit myös muille päiville?
Vierailija kirjoitti:
Sosekeitto sesongin kasviksista, mausta paprikajauheella, mustapippurilla ja suolalla, pehmennä tilkalla kermaa ja vielä lusikallinen raejuustoa pinnalle.
Lisäksi leipäsiivu siveltynä voilla tai margariinilla.
Sosekeittoon voi ruskistaa halvinta rasvaista jauhelihaa/siskonmakkaraa ym ja meillä näin tykänneet lapset sekä aikuiset syödä vuosia, koska täyttää paremmin ja on purutuntumaakin.
On oikeasti edullista ruokaa ja paranee vaan lämmitettynä eli helppoakin.
Sosekeittopohjan voi pakastaa eli tarjouksesta halvalla kasvikset ja tekee ison satsin kerralla.
Sulatuksen jälkeen lisää kermaa tai mitä nyt kukakin käyttää.
Vierailija kirjoitti:
30kpl kalapuikkoja 3.99e. Ei paha.
Kilo perunoita n. 1e. Ei paha.
Kurkku 1.26e. Ei paha.
Satsumapussi 1.89e. Ei paha.
2 pakettia pinaattilettuja 3.30e. Ei paha.
Osa on kala-allergikoita. Perunoista osa saa vatsavaivoja (irtoaako kuorista jotain vai itse peruna tai lannoiteaineet/torjunta-aineet), jäljelle jää pakastesuikaleperuna, aika kuivakka. Pinaattilettu perustuu vehnäjauhoon, ei juuri suolaa, ei ravitse kuin hetken, koska (kanan tai lihan) proteiini puuttuu.
munat