Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Konjakissa marinoidut punasipulit. Onko kukaan tehnyt?

Vierailija
04.10.2022 |

Olen sellaisia maistanut ja ihan hyvää mutta en oo tehnyt.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinointiin laittaisin 1/3 etikkaa, vettä ja sokeri ja mausteita.. Konjakkia mausteena. En siis pelkästään. Mutta on vanha tapa säilöä luumut ja hedelmät votkaan ja konjakkiin. Miksi ei sitten sipulitkin. Yleensä tuo hedelmien viinaliemi on käytetty, mutta en osaa ajatella, että ottaisin sipulikonjakkia. 

Vierailija
2/5 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiaan, eräs vanhempi nainen tarjosi minulle näitä sipuleita. Pitää ehtiä kokeilla. t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Demarit onnistui kasvattamaan sellaisen kitkerän punasipulin.

Vierailija
4/5 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Inhoan jo konjakin Hajua! Joten en tehnyt, enkä tee.

Vierailija
5/5 |
04.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vem marinerar rödlök som kosta 60 c/kg med konjak som kostar 60 €/liter?