Jauhenlihapyörykkä vs. boilerinpyörykkä - kunpi on terveellisempi?
Kommentit (18)
Teen molemmat perus jauhenlihasta ilman mitään munia tai korppujauhoja. Vain mausteet. Kyllä paistijauhelihasta tehdyt hyvinmaustetut lihapyörykät aika broileripyörykät voittavat. Hyviä tosin nekin, kun kunnolla maustaa ja uunissa paistaa
Broilerin?
En tiedä,molemmat haisee ja maistuu kamalalle.
Nyt oli tullut jotain uusia kanapyöryköitä,joissa vihanneksia tai jotain seoksessa.
Boileri on aika vetistä. Ei sitä, ainakaan jos on nälkä.
Vierailija kirjoitti:
Broilerin?
En tiedä,molemmat haisee ja maistuu kamalalle.
Nyt oli tullut jotain uusia kanapyöryköitä,joissa vihanneksia tai jotain seoksessa.
Ajattelin ihan samaa! Paistaessa jhaisee ihan kalalle, valmiit ovat...kuvottavia.
Vierailija kirjoitti:
Boileri on aika vetistä. Ei sitä, ainakaan jos on nälkä.
Mutta jos käyttää vain reunat 🤔
Varmaan molemmat yhtä epäterveellisijä, terveellisyys riippuu siitä jotta mitä muuta syöpi niitten kanssa. esim. keitetty peruna on terveellisenpi kun paistinperuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Boileri on aika vetistä. Ei sitä, ainakaan jos on nälkä.
Mutta jos käyttää vain reunat 🤔
No jos on anemia, niin sitten...
Onko toi broilerinpyörykkä kanankakkaa?
Et kirjoittanut broilerinlihapyörykkä.
Kyllä meidän perheelle uppoo tuttu ja turvallinen jauhenliha paremmin kaikissa muodoissaan, myös pyöryköinä. Mutta jos on huonosti pesty, niin meidän neiti silloin nyrpistelee nenukkiaan.
Jos omasta boilerista tekee, niin tulee varmaan halvemmaksi. Ja säästää ensi talvena sähkölaskussakin. Tarvii vaan kunnon välineet boilerin jauhamiseen. Löytyiskö hyvää reseptiä?
Vierailija kirjoitti:
Vanha vitsi,ei naurata.
Naurattaisi, jos olisi kysytty vielä, pesetkö jauhen lihan ennen pöyryköiden tekemistä.
Boileria on mahdoton saada rullalle ja kädet on haavoilla. Laitan vaan ihan silppuriin, pellille ja uuniin.
Oisko boilerinpyörykässä yhtään rautaa?