Voi?
Saako voita pakastaa? Tai siis totta kait saa, mutta meneekö rakenne pilalle sulaessa ym? Mitään haittaa?
Kommentit (9)
Olen pakastanut itsetehtyä maustevoita ja sitä sulattaessa en ole huomannut mitään ongelmaa rakenteessa. Jos meinaat levitteeksi leivänpäälle niin sulata rauhassa jääkaapissa ennen käyttöä, leivontaan ja ruoanlaittoon voi varmasti käyttää kohmeisenakin tai pehmentää vaikka mikrossa.
Saa pakastaa, ei mene muuten pilalle, mutta siihen voi tarttua hajua muista pakastimessa olevista tuotteista (jos siellä on vaikka kalaa tai muuta voimakkaan hajuista).
Ei mitään ongelmaa, sopii myös leivotaan.
Vierailija kirjoitti:
Saa pakastaa, ei mene muuten pilalle, mutta siihen voi tarttua hajua muista pakastimessa olevista tuotteista (jos siellä on vaikka kalaa tai muuta voimakkaan hajuista).
Kannattaa siis pakastaessa pakata tarpeeksi hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Saa pakastaa, ei mene muuten pilalle, mutta siihen voi tarttua hajua muista pakastimessa olevista tuotteista (jos siellä on vaikka kalaa tai muuta voimakkaan hajuista).
tiukasti pakastepussiin ja rasiaan, tuskin tarttuu mitkään hajut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Saa pakastaa, ei mene muuten pilalle, mutta siihen voi tarttua hajua muista pakastimessa olevista tuotteista (jos siellä on vaikka kalaa tai muuta voimakkaan hajuista).
tiukasti pakastepussiin ja rasiaan, tuskin tarttuu mitkään hajut.
Aika herkästi ne tarttuu, riippuu tietysti siitä kauanko voi on pakastimessa.
Kokeile. Ei kokemusta itsellä. Sillä hän se selviää
Elämää kannattaa elää eikä valittaa joka asiasta