Suomalaisissa hotelleissa aina järkyttyy - ihmiset lähtevät pöydästä niin että lautasilla koskemattomia kakkupaloja
Mikä siinä on että hotelliaamupalalla ei voi ottaa ruokaa sen verran kuin jaksaa syödä ja että ottaisi vaikka vähitellen lisää, jos vielä maistuu? Linjaston päässä kuitenkin on käsidesi ja puhtaita pieniä lautasia, jos kaipaa santsausta.
Lautasilla syömättömiä hedelmiä ja kakkupaloja, jotka kokonaisina menossa roskiin. Mikä saa suomalaiset sekoamaan noutopöydässä?
Kommentit (128)
Tunge kakunpala naamaan ja ajattele kärpässilmäisiä afrikan lapsia.
Vastahan tästä oli juttua, että suomalaiset on nykyään järkevämpiä tämän suhteen. Mutta ne kakut joskus voi olla sellaisia, ettei tykkääkään. tosin palat on yleensä niin pieniä, että ne on maistipaloja itsessään. En minä muutenkaan niitä ota kuin yhden, jos otan.
Osa syö vaikka huonoon oloon asti, kun on maksettu.
Järkyty, järkyty rauhassa ap ja muista kytätäjä ja vielä vähän enemmän kytätä mitä holellivieraat tekevät.
Suomessa majoittuu muitakin kuin vain suomalaisia.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa majoittuu muitakin kuin vain suomalaisia.
Kyllä ne suomalaiset tunnistaa. Puhuvat suomea ja näyttävät suomalaisilta.
AP ei taida olla käynyt koskaan ulkomailla? :D
Viimeksi nyt kesällä olin hotellissa enkä nähnyt oikeastaan kertaakaan lautasia jätettynä pöydille siten että niihin olisi jätetty ruokaa. Vielä 10 vuotta sitten tilanne oli huonompi.
En ymmärrä minäkään. Syön yleensä hotellissakin puuroa ja marjoja ja lisäksi keitetyn munan. Tai pyydän munakkaan. En halua mättää itseäni täyteen sen enempää hotellissa kuin kotonakaan,
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomessa majoittuu muitakin kuin vain suomalaisia.
Kyllä ne suomalaiset tunnistaa. Puhuvat suomea ja näyttävät suomalaisilta.
Ihme myytti kerro nyt, miltä suomalainen näyttää?
Kun kerran "ilmaiseksi" saa ottaa
En minäkään ymmärrä niitä. Syön aina sen minkä otan.
Ihmiset on sikoja, mutta yksi puoli on sekin, että hotellien aamupalat on surkeaa laatua. Otat hyvännäköisen kakkupalan ja ensimmäisen palan jälkeen tajuat, ettei se maistuu millekään muulle kuin sokerille.
En myöskään tajua teollisten eineslihapullien, nakkien ja jauheesta valmistetun teollisen munakokkelin päälle.
Normaalisti en syö ikinä aamiaista, mutta jos pääsen hotelliin...
Pikkunakkeja, munavoita, piirakoita, sämpylöitä...
Juuri siksi, koska se on vaihtelua, ilmaista sellaista. Normaalia on sitten kotona.
Lapsiperheet sitä kakkua rohmuaa. Kakaroille kannetaan sämpylät eteen, ja sitten ei maistukaan.
Lisäksi lasten annetaan "sormisyödä" ruuat pöydän pinnalta niin, että sekä pöytä että lattia on metrin säteellä tahmassa ja muruissa.
Vierailija kirjoitti:
Kun kerran "ilmaiseksi" saa ottaa
Ja pitää näyttää muille, että me ollaan niin rikkaita, että kotonakin aina jätetään ruokaa koskematta lautaselle. Ei tunnu nääs missään. Köyhät kyykkyyn!
Missä hotellssa on kakkua aamiaispöydässä?
Toinen on, että pitää varsinkin lapsiperheiden sotkea kuin sikalassa. Kun kerran maksetaan, että joku siivoaa. Vai syövätköhän he kotonakin kuin siat?
Joku ajatus, että kun kerran on maksettu niin koko rahan edestä ja mieluummin liikaa kuin että olisi voinut vielä saada rahalle lisää vastinetta?