Mistä hyvä resepti bruschettaan? Tai kokemuksia miten onnistua?
Leipää, öljyä, uuniin? Mutta tuleeko täytteet ennen vai jälkeen uunin?
Mitä laitatte päälle?
Kommentit (6)
Pikapikkelöin 1-2-3-liemessä kirsikkatomaatit (Nams-merkkiset on parhaita), sekaan suolaa ja mustapippuria. Vähän kuivahtaneen hapanjuurileivän pintaan hierotaan valkosipulinkynnellä makua, oliiviöljyä perään ja uuniin. Uunin jälkeen tomaattimössö ja basilikaa päälle.
Kuinka pitkään ja missä lämmössä pidätte uunissa?
Öljyä ja raapaisu valkosipulilla, sitten hetkeksi grillivastuksen alle. Yleensä vielä käännän leivät että paahtuu tasaisesti. Vain muutama minuutti
Päälle tomaatti-basilikahaketta, tapenadea, punaista tapenadea, baba ganoushia, tonnikalatahnaa, artisokkatahnaa tms
Kala tai erilaiset juustot käyvät myös hyvin päälle
Teen yleensä tämän ohjeen mukaan, nam.
https://www.meillakotona.fi/reseptit/lampimat-mozzarella-bruschetat