Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä hyvä resepti bruschettaan? Tai kokemuksia miten onnistua?

Vierailija
11.08.2022 |

Leipää, öljyä, uuniin? Mutta tuleeko täytteet ennen vai jälkeen uunin?

Mitä laitatte päälle?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/6 |
11.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikapikkelöin 1-2-3-liemessä kirsikkatomaatit (Nams-merkkiset on parhaita), sekaan suolaa ja mustapippuria. Vähän kuivahtaneen hapanjuurileivän pintaan hierotaan valkosipulinkynnellä makua, oliiviöljyä perään ja uuniin. Uunin jälkeen tomaattimössö ja basilikaa päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
11.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka pitkään ja missä lämmössä pidätte uunissa?

Vierailija
4/6 |
11.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyä ja raapaisu valkosipulilla, sitten hetkeksi grillivastuksen alle. Yleensä vielä käännän leivät että paahtuu tasaisesti. Vain muutama minuutti

Päälle tomaatti-basilikahaketta, tapenadea, punaista tapenadea, baba ganoushia, tonnikalatahnaa, artisokkatahnaa tms

Vierailija
5/6 |
11.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kala tai erilaiset juustot käyvät myös hyvin päälle

Vierailija
6/6 |
11.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää ohje näyttää erinomaiselta