Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ohjeita kylmäsavulohi-piparjuurirulliin ja kylmäsavupororulliin?

17.10.2006 |

Aihevapaan joulumenukeskustelun pohjilta, innostuin jonkun herkullisen kuuloisista kylmäsavulohi-piparjuurirullista ja kylmäsavupororullista. Olisiko jollain reseptiä? Myydäänkö kylmäsavuporoa ihan tavallisissa kaupoissa? En muista törmänneeni.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

www.pirkka.fi sivuilta löytyvää savupororullan ohjetta. Käytin siinä Prismasta ostettua savuporoleikkelettä ja oli hyvää..

Vierailija
2/3 |
03.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi, että tulee jo ihan vesi kielelle joulua ajatellessakin. Nämä on niin ihania! =)



Leikkaa kylmäsavulohesta todella ohuita siivuja tai kapeampia suikaleita pienempiin rulliin. (Kaupan valmiit siivut ovat usein liian paksuja).



Vatkaa kuohukerma vaahdoksi (vaahto ei saa olla ' voita' , kerman määrä riippuu siitä paljonko rullia teet, mutta 1-2dl kermaa riittänee). Sekoita kermavaahdon joukkoon piparjuuritahnaa (sitä tuubissa myytävää), maistele välillä, ettei vaahdosta tule liian kirpakkaa.



Laita lusikallinen tai pari piparjuurikermavaahtoa lohisiivulle ja kääri rullaksi. Lado rullat vadille, peitä kelmulla ja laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Ennen tarjoilua voit vielä koristella ne saksitulla tuoreella tillillä. JOS aterialta jää rullia yli, ne säilyvät jääkaapissa hyvinä vielä seuraavaan päivään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


Mä laitan kermaviiliä, raejuustoa ja piparjuurta. Tulee kyl NIIN hyvää.

Valuta kermaviili hyvin yön yli suodatinpussissa joittei ala neste valumaan rullista pihalle jos ne joutuu pidempään olemaan tarjottimella.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi viisi