Jos eläinrasva on vaarallista, niin miksi suurin osa sairaat ja korkean kolesterolin omaavat
Kommentit (28)
Suurin osa? Laitapa linkki tälle faktalle, kiitos.
Vierailija kirjoitti:
Voitko poistaa tän?
-rypsin viljelijä
Samaa mieltä.
-rapsifarmari
Öljyssä paistettu sitä ja öljyssä paistettu tätä. Päivästä toiseen mättää ja sipsit siihen päälle ja rypsi-sun muut öljytkö on muka terveellisiä?
Kotimainen rypsi- ja rapsiöljy hakkaa mennen tullen ulkolaiset oliiviöljyt, myös ravintoaravoltaan.
Eläinrasva ei ole vaarallista. Siitä on useita tutkimuksia.
Vierailija kirjoitti:
Suurin osa? Laitapa linkki tälle faktalle, kiitos.
Mitä linkkiä haluat? Suurin osa myydyistä rasvoista on juurikin näitä "pehmeitä"
Vierailija kirjoitti:
Suurin osa? Laitapa linkki tälle faktalle, kiitos.
Aloitus on myös hieman epäselvä. Kirjaimellisesti tulkittuna AP näyttäisi väittävän, että korkean kolesterolin omaavat ovat käyttäneet pehmeitä rasvoja, mikä on hyvin todennäköisesti totta, sillä varmaan melkein kaikki ainakin jossain vaiheessa tulevat syöneeksi pehmeitäkin rasvoja.
Vierailija kirjoitti:
Kotimainen rypsi- ja rapsiöljy hakkaa mennen tullen ulkolaiset oliiviöljyt, myös ravintoaravoltaan.
Ravinto puuttuu kokonaan ja niistä on vain haittaa elimistölle.
Vierailija kirjoitti:
Kotimainen rypsi- ja rapsiöljy hakkaa mennen tullen ulkolaiset oliiviöljyt, myös ravintoaravoltaan.
Totta. Rypsi- ja rapsiöljyssä on paljon enemmän omega-3 rasvaa (eli juuri sitä terveellistä mitä pitäisi saada) kuin oliiviöljyssä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suurin osa? Laitapa linkki tälle faktalle, kiitos.
Mitä linkkiä haluat? Suurin osa myydyistä rasvoista on juurikin näitä "pehmeitä"
Entä eläinperäinen rasva, maitorasva jne.?
Vai väitätkö että nämä korkean kolesterolin omaavat ihmiset ovat vegaaneja?
S.B. kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suurin osa? Laitapa linkki tälle faktalle, kiitos.
Aloitus on myös hieman epäselvä. Kirjaimellisesti tulkittuna AP näyttäisi väittävän, että korkean kolesterolin omaavat ovat käyttäneet pehmeitä rasvoja, mikä on hyvin todennäköisesti totta, sillä varmaan melkein kaikki ainakin jossain vaiheessa tulevat syöneeksi pehmeitäkin rasvoja.
Varmaan näinkin, onhan voi pehmeää huoneenlämmössä.
Onhan rypsin valmistuksessa käytetty heksaania. Se tekee hyvää ihmiselle!
No varmaan "ovat käyttäneet". Itse olen myös polttanut tupakkaa, kahdesti teininä. Joten jos saan keuhkosyövän niin kai minustakin voi sanoa että "hän on käyttänyt tupakkatuotteita". Eihän se väärin ole sanottu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kotimainen rypsi- ja rapsiöljy hakkaa mennen tullen ulkolaiset oliiviöljyt, myös ravintoaravoltaan.
Totta. Rypsi- ja rapsiöljyssä on paljon enemmän omega-3 rasvaa (eli juuri sitä terveellistä mitä pitäisi saada) kuin oliiviöljyssä.
Joo, näin se on laboratioputkessa, mutta ihmisen elimistö käsittelee sen rypsiöljyn ihan toisin.
Extra-neitsytoliiviöljy on tunnetuin terveellisistä öljyistä, ja mahdollisesti parhaiten tunnettu sen roolista ”terveellisen” HDL-kolesterolin tehostajana. Lisäksi tämä öjy voi auttaa alentamaan syöpäriskiä.
Miksi inuiiteilla on pääasiassa korkea kolesteroli ja niihin liittyviä tauteja vaikka eivät juuri pehmeitä rasvoja syö?
Lukekaa heksaanin käyttöturvallisuustiedote, niin ymmärrätte, millaisen kivan öljyn kanssa olette tekemisissä. Sitä käytetään rypsiöljyn valmistusprosessissa, jotta saadaan uutettua öljy irti.
Itse en rypisöljyä kotiini osta. Kotona on käytetty jo parikymmentä vuotta oliiviöljyä ja voita.
Ollaan normaalipainoisia ja terveitä.
Voitko poistaa tän?
-rypsin viljelijä