Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi syöt valkoista riisiä?

Vierailija
21.09.2015 |

Miksi??

Kommentit (31)

Vierailija
1/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska miehelle ei kelpaa muu, enkä viitsi ruveta erikseen keittelemään omia riisejä.

Vierailija
2/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi maku kuin ruskeassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotta sinä voisit kysyä...

Vierailija
4/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska kaikki pidämme risotosta, sekä basmatiriisitä lisukkeena. Ne ovat paljon maukkaampia kuin tummat.ja syön valkoista pastaa, en tummaa, koska ei s niin paljon terveellisempää ole. Tumma pasta ei ole hyvää.

Vierailija
5/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se on hyvää.

Vierailija
6/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.09.2015 klo 18:42"]Parempi maku kuin ruskeassa
[/quote]

Yäk!! Täysjyvä on ihanaa, valkoinen pelkkää mössöä! :X

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska maistuu paremmalta kuin tumma ja sopii paremmin paellaan ja risottoon. Riisiä syödään noin 2 kertaa kuussa, joten en usko valkoisen riisin pilaavan terveyttämme.

Vierailija
8/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.09.2015 klo 18:47"]Koska maistuu paremmalta kuin tumma ja sopii paremmin paellaan ja risottoon. Riisiä syödään noin 2 kertaa kuussa, joten en usko valkoisen riisin pilaavan terveyttämme.
[/quote]

Yäk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää bulkkihiilaria, ruskea alkaa tympimään kun sitä vetää puoli kiloa päivässä.

Vierailija
10/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.09.2015 klo 18:49"]Hyvää bulkkihiilaria, ruskea alkaa tympimään kun sitä vetää puoli kiloa päivässä.
[/quote]

Yäk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole nähnyt kaupassa tummaa puuroutuvaa riisiä. Enkä tummaa japanilaista, arborio- tai basmati-riisiä.

Vierailija
12/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö riisiä koska se on pahaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Semmoinen irtonainen, tumma riisi joka oikein ropisee lautaselle keittokauhasta on aivan kamalaa, pidän sellaisesta riisistä jota voisin syödä puikoilla jos osaisin. Oikeastaan hyväkään riisi ei ole niin kamalan hyvää että sitä viitsii ihan joka kuukausi syödä. 

Vierailija
14/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tummassa on n 7-8 % vähemmän kaloreita, vähemmän proteiinia, mutta hiukan luontaista sokeria. Joten syön hyvin omintunnoin vaaleaa riisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus yritettiin syödä tummaa riisiä tai täysjyväriisiä, mutta koska ne oli niin pahan makuisia, siirryttiin takas tavalliseen pitkäjyväiseen riisiin. Basmatiriisiä ei sentään syödä, se on niin valkeaa, että silmiä häikäisee kun kattilan kannen avaa.

Vierailija
16/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siks koska mä haluun.

Vierailija
17/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska meillä syödään lyhytjyväistä, japanilaistyyppistä riisiä. On muuten pestynä ja liotettuna maailman parasta, kannattaa maistaa vaikka ei riisistä välittäisikään!

Osta sushiriisiä kaupasta, pese huljutellen kylmässä vedessä ja kaada vesi pois, sitten uutta perään ja toista kunnes huuhteluvesi on lähes kirkasta. Sitten annat riisin liota kylmässä vedessä puolisen tuntia ja keität (siis liota keitinvedessä). Taivaallista!

Vierailija
18/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä syö. Syön ainoastaan tummaa. Kun on tottunut tumman riisin makuun, valkoinen maistuu sen jälkeen mössöltä, eikä sitä todellakaan tee enää mieli.

Vierailija
19/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.09.2015 klo 18:57"]

Semmoinen irtonainen, tumma riisi joka oikein ropisee lautaselle keittokauhasta on aivan kamalaa, pidän sellaisesta riisistä jota voisin syödä puikoilla jos osaisin. Oikeastaan hyväkään riisi ei ole niin kamalan hyvää että sitä viitsii ihan joka kuukausi syödä. 

[/quote]

se ropiseva riisi on raakaa. Keitä kauemmin.

Vierailija
20/31 |
21.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tumma ei ole yhtään terveellisempää. Sama juttu pastan kanssa. Tummassa on enemmän sokeria ja rasvaa, hiukan enemmän kuitua, mutta minimaalisen vähän. Normaalissa annoksessa vaikka makaronilaatikkoa on tummasta tehtynä 1,5 g enemmän kuitua. Kuitua pitäisi saada 40 päivä, joten ero on merkityksestön. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi neljä