En osta enää valmista maksalaatikkoa
Löysin niin hyvän ja helpon ohjeen, että teen itse tästälähin. Tässä ohje:
Jauhettua maksaa, sipulia, raejuustoa, kermaa, munia. Kaikki vain sekaisin (sipulin voi kuullottaa) ja vuokaan. Maustaa voi haluamallaan tavalla. Uunissa 175 astetta puoltoista tuntia.
Kommentit (11)
Mun ei kannata tehdä, eurolla (1 €) saa tarjouksesta laatikon, riittää yhdelle 2 päiväksi.
Onks maksalaatikossa raejuustoa o.O Oon aina luullu et siin olis riisiä...
[quote author="Vierailija" time="05.09.2015 klo 11:19"]
Onks maksalaatikossa raejuustoa o.O Oon aina luullu et siin olis riisiä...
[/quote]
Riisiksi minäkin olen sitä luullut :D
Riisiä oikeassa maksalaatikossa onkin. Toi raejuusto on joku av mammojen keksimä juttu.
No ei se kyllä Saarioisten laatikkoa voita.
[quote author="Vierailija" time="05.09.2015 klo 12:34"]
No ei se kyllä Saarioisten laatikkoa voita.
[/quote]
Kokkikartanon maksalaatikko voittaa monet kotitekoisetkin saarioisen laatikosta puhumattakaan.
Riisi ja naudan maksa kuuluu oikeaan maksalaatikkoon, raejuusto ei.
Kokkikartanolla on hyvää, mutta teen itse vieläkin parempaa.
Noin olen tehnyt jo vaikka kuinka monta kertaa. Kersatkin tykkää.