Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko savustettu brisket niin herkullista mitä mainostetaan

Vierailija
18.02.2022 |

kannattaako itse koettaa valmistaa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
18.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää olla paljon aikaa, että brisketin saa mureaksi, ei ole suosikkini ollenkaan, ei riitä kärsivällisyys. Ja toisekseen, savustettu liha ei ole minusta kovin hyvää. Olen joskus syönyt ravintolassa hyvää brisketiä, mutta omat kokeilut ovat olleet aika surkeita. 

Vierailija
2/3 |
18.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

On. Vaatiivaan oikeanlaisen grillin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
18.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle täällä aina nillitetään vierasperäisten sanojen käytöstä, niin annan nyt takaisin että miksei voi vaan puhua naudanrinnasta! Onko se hienompaa ruokaa, jos sitä sanoo brisketiksi?

Savustus sopii kalalle, mutta lihasta se tekee pahaa.