Pullan syöminen pohjanmaalla
Mistä mahtaa johtua, että pohjanmaalla syödään paljon pullaa ja muuta makeaa, mutta tosi vähän mitään hapanta? Tämä on mun omaa havainnointia, oletteko samalla kannalla?
Kommentit (7)
[quote author="Vierailija" time="26.06.2015 klo 17:38"]
No sellaiset etikkaiset ruokalajit, ei välttämättä maitopohjaiset. Viini on kanssa juttu jota olen huomannut, että pohjanmaalaiset käyttää vähemmän. Olenko väärässä?
[/quote]
No kyllä edelleenkin meillä oli etikkapohjaisia kalasäilykkeitä tai etikkaliemessä olevia kurkkuja jne.
No ei oo tarkoitus loukata,vaan miettiä miksi ko.alueella ollaan taipuvaisempia makeaan jos ollaan.
Ne muikiat ei ole hyvää makiat taas on, uunilämpöösestä nisukyrsästä tuuman siivu ja voita hammaspisto päälle maitua kyytipoijjaksi, on sitte ihan maharottoman hyvää.
Mitä hapanta puuttuu? Piimää ja viiliä, kyllä niitä ainakin omassa lapsuudenkodissa syötiin.
No sellaiset etikkaiset ruokalajit, ei välttämättä maitopohjaiset. Viini on kanssa juttu jota olen huomannut, että pohjanmaalaiset käyttää vähemmän. Olenko väärässä?
Pohjanmaalla on alkoissakin jotenkin vähän esim. kuohuviinejä...oon huomannut.
[quote author="Vierailija" time="26.06.2015 klo 17:44"]
Pohjanmaalla on alkoissakin jotenkin vähän esim. kuohuviinejä...oon huomannut.
[/quote]
Ja mikä tämän koko jutun pointti ja tavoite oli?