Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pullan syöminen pohjanmaalla

Vierailija
26.06.2015 |

Mistä mahtaa johtua, että pohjanmaalla syödään paljon pullaa ja muuta makeaa, mutta tosi vähän mitään hapanta? Tämä on mun omaa havainnointia, oletteko samalla kannalla?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
26.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.06.2015 klo 17:44"]

Pohjanmaalla on alkoissakin jotenkin vähän esim. kuohuviinejä...oon huomannut.

[/quote]

 

Ja mikä tämän koko jutun pointti ja tavoite oli?

Vierailija
2/7 |
26.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.06.2015 klo 17:38"]

No sellaiset etikkaiset ruokalajit, ei välttämättä maitopohjaiset. Viini on kanssa juttu jota olen huomannut, että pohjanmaalaiset käyttää vähemmän. Olenko väärässä?

[/quote]

No kyllä edelleenkin meillä oli etikkapohjaisia kalasäilykkeitä tai etikkaliemessä olevia kurkkuja jne.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
26.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei oo tarkoitus loukata,vaan miettiä miksi ko.alueella ollaan taipuvaisempia makeaan jos ollaan.

Vierailija
4/7 |
26.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne muikiat ei ole hyvää makiat taas on, uunilämpöösestä nisukyrsästä tuuman siivu ja voita hammaspisto päälle maitua kyytipoijjaksi, on sitte ihan maharottoman hyvää.

Vierailija
5/7 |
26.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä hapanta puuttuu? Piimää ja viiliä, kyllä niitä ainakin omassa lapsuudenkodissa syötiin.

 

Vierailija
6/7 |
26.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No sellaiset etikkaiset ruokalajit, ei välttämättä maitopohjaiset. Viini on kanssa juttu jota olen huomannut, että pohjanmaalaiset käyttää vähemmän. Olenko väärässä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
26.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjanmaalla on alkoissakin jotenkin vähän esim. kuohuviinejä...oon huomannut.