mokkapalat! kylmä vai kuuma kahvi tomusokerin joukkoon??
Kommentit (12)
Kuuma kai. Mutta ei liene väliä. Sokeri sulaa kuumaan paremmin.
Sitten vielä pitääkö toi päällynen levittää kylmän pohjan päälle? T. Ap
[quote author="Vierailija" time="18.06.2015 klo 20:41"]
Pitää :)
[/quote]
Auts, siinä mä oon sitten mokannut. :o
Mä oon tehny kylmällä kahvilla ja hyvin onnistuu sekin. Ensin tomusokeri& kaakaojauhe ja siihen kylmä kahvi & kuuma voisula :) jos laittaa toisnpäin niin paakkuuntuu.
Ei kovetu niin nopeasti, jos pohja ei ole ihan kylmä. On siis helpompi levittää.
[quote author="Vierailija" time="18.06.2015 klo 20:44"]Mä oon tehny kylmällä kahvilla ja hyvin onnistuu sekin. Ensin tomusokeri& kaakaojauhe ja siihen kylmä kahvi & kuuma voisula :) jos laittaa toisnpäin niin paakkuuntuu.
[/quote]
Mutta silloin voisula kuitenkin lämmittää sen massan. Lämpimällä massalla on helpompi työskennellä.
Itse sekoitan kuumaan voisulaan ja kuumaan kahviin sokerit ja kaakaot. Päällyksen sekoittelen kun olen ensin ottanut pohjan uunista, joten se on vielä lämmin kun päälisen kaataa päälle. Menee paljon helpommin tasaiseksi :)
Kiitos avusta levitin vähän lämpimälle päällysen ja nyt odotellaan tulosta:) kahvia meni tomukaakaon sekaan enempi ku ohjeessa oli.
Kuuma. Sokru sulaa paremmin.