Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten laakerilehtiä käytetään keitossa kasvisliemen sijaan?

Vierailija
08.02.2022 |

Kertokaa. Olen tekemässä jauhelihakeittoa. Saako ne jättää keittooon vai pitääkö ottaa pois? monta laitan kun olen ennen laittanut 1 ja puolikas kasvisliemi + mustapippureita

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa laittaa ne keitinveteen jo siinä vaiheessa kun vettä on vasta kuumentamassa. Jotkut laittavat mausteet, eli laakerinlehdet ja maustepippurit, sellaiseen pussiin tai teelehtien haudutukseen tarkoitettuun "palloon" jolloin ne voi noukkia sieltä pois ennen syömistä.

Vierailija
2/4 |
08.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan pelkillä laakerilehdillä et saa samaa makua kuin liemikuutioilla, kannattaa vähän muutakin maustetta laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lipstikka on Saksassa "maggiyrtti", sen maku muistuttaa lihaliemen makua - tai siis lihaliemessä kun on lipstikkaa, niin tottakai ne maistuu samalle :-D

Minä en laittaisi soppaan laakerinlehteä, vaan lipstikkaa. Eli liperiä.

Vierailija
4/4 |
08.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivattua lipstikkaa voi myös käyttää makua antamaan. Luontaista umamia

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kaksi