Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua, miten valmistan lihaköntsän (naudan ulkofile 1,4 kg)???

Vierailija
12.06.2015 |

Poikaystävä osti kaappiin tuon. Luulee että olen hyvä keittiössä vaikka oikeasti olen ihan käsi. Miten valmistan 1,4 kg lihaa. Huom. inhoan raakan lihan käsittelyä (pilkkomista tms) eli antakaa mieluusti ohje, jossa paisti lykätään uuniin tms. Mutta siis mikä lämpötila, kuinka pitkäksi aikaa?!? Perunat osaan kuoria sentään kaveriksi...

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse leikkaisin pihveiksi

Vierailija
2/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaa. Paistat pinnan kiinni, isket mittarin kiinni ja uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa pihveiksi ja mausta suolalla ja pippurilla ja pannulle. Anna ennen paistamista olla ainakin kaks tuntia huoneenlämmössä.

Vierailija
4/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa ja pippuroi paisti ja anna niiden imeytryä. Ruskista sitten ympäriinsä pannulla voissa ruskeaksi. Laita uuniin paistomittarin kanssa ja paista miedolla lämmöllä (jotain 150 astetta) kunnes sisälämpä on haluttu. Paras tulee, kun sisälämpö on jotain 55 astetta, jolloin sisusta jää punervaksi. Ota liha uunista, kääri folioon ja anna levätä kääreessä vähintään tunti ennen leikkaamista. Kaveriksi vaikka valmis valion kermainen kastike, voissa kieheuttettuja pikkuporkkanoita, keitinperunoita ja vihreä salaatti.

Vierailija
5/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.06.2015 klo 15:23"]Leikkaa pihveiksi ja mausta suolalla ja pippurilla ja pannulle. Anna ennen paistamista olla ainakin kaks tuntia huoneenlämmössä.
[/quote]
Ja pannulle voita ja öljyä

Vierailija
6/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyydä poikaystävääsi poistamaan siitä kalvot ja leikkamaan 8 - 10 pihviä. Se mitä syötte tänään, niin pannulle ja loput pihvit pakkaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa pihveiksi,hakkaa ohuemmaksi nuijalla,mausta suolalla ja pippurilla,paista 1-3 min per puoli riippuen millaisena haluat ja laita kuuman pihvin päälle siivu maustevoita .

Vierailija
8/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pihveiksi ja grilliin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat tosi kuumalle pannulle kunnon nokareen voita, ruskistat lihaan paistopinnan joka puolelta - myös päät. Sitten hierot pintaan suolaa ja rouhittua pippuria. Laitat lihan vuokaan, fileen paksuimpaan kohtaan työnnät paistomittarin. Sitten koko komeus uuniin 130 asteeseen ja annat sen rauhassa kypsyä, kunnes mittari näyttää noin 70 astetta(itse otan aiemmin).

Kun olet ottanut lihan uunista, peität sen foliolla ja annat vetäytyä parikymmentä minuuttia. Sinä aikana voit valmistaa kastikkeen tai käyttää vaikka valmista hollandaise-kastiketta. Sitten vain lihaa viipaleiksi ja tarjolle salaatin, perunoiden ja kastikkeen kera.

Vierailija
10/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei, kiitos teille tuhannesti!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apua-apua, SUSI!

Vierailija
12/12 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä ahmi liian nopeasti ettei tule köntsät housuun.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän yksi