Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Huikeat kakut

Vierailija
11.04.2015 |

Oletteko katsoneet Liviltä? Juuri nyt menossa.

Tulee ihan paha olo tuosta sokerin näpräämisestä, mutta on nuo kyllä hienoja ja kekseliäitä. Ihan jännittää katsoa, kun nuo leipurit oikein keskittyvät johonkin hengitystään pidättäen, koko ajan odottaa, että kohta se vahingossa tyrkkää tuon luomuksen lattialle tai vastaavaa :D

Vauhdikas lauantai täällä siis.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsoin netistä jakson.

Minusta on ällöttävää että työskentelevät arkivaatteissaan ja eivät käytä kertakäyttöhanskoja, hiukset ovat valtoimenaan.

Lisäksi kakkuja ei kuljeta hygienisesti, pitäisi olla kuljetuslaatikot. Nyt kakut altistuu pölylle, sateelle yms.

Toivon ettei nuo yritykset toimi oikeasti noin vaan tämä on vaan ohjelman kuvauksellisuuden vuoksi tehty poikkeus.

Kakut eivät ole sellaisia mihin me on totuttu.

Mitään kostutusta ei käytetä, pohjat ovat kahvikakkutyyppisiä, kerrokset paksuja n. 4-5 cm pannupohjia.

Täytteenä kreemejä jotka kyllä säilyvät hyvin.

Kakkujen herkullisuudesta en tullut vakuuttuneeksi.

 

ammattilainen

 

Vierailija
2/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.04.2015 klo 11:38"]

Toivon ettei nuo yritykset toimi oikeasti noin vaan tämä on vaan ohjelman kuvauksellisuuden vuoksi tehty poikkeus.

[/quote]

Eiköhän se näin ole sitten kuitenkin. Ehkä tuo ohjelma on lähinnä vaan käsityöläisten tuotosten ihasteluksi, ja että kotileipurit saa ideoita omiin koristeluihinsa ja juhlateemoihinsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi noita kakkuja. Näyttää päälinen pelkältä sokerilta ja sisusta kuivaa mautonta tiivistä täytekakkua. Yök.

Vierailija
4/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.04.2015 klo 10:20"]

Mikäs se toinen kakkuohjelma on, jossa on se pullukka mies firman johdossa ja kaikki kaverit töissä siinä firmassa?

Siinä tekevät myös hienoja kakkuja ja sama ihmetyttää: miten ne kakut voi olla niin kauan lämpimässä?

[/quote]

 

 

 

Duff Goldman on se firman pomo.

Ja ainakin tuossa ohjelmassa kakkuja kuljetetaan kesähelteilläkin auton takaosassa, ilman kylmäastioita. Siellä niiden leipomossa on myös tosi kuuma kun valittavat kun hiki virtaa.

Vierailija
5/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näillähän on usein just muitakin kakkuja mistä sit leikkaavat vieraille paloja :D ainakin cake boss ohjelmassa

Vierailija
6/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki muut ovat jossain brunssilla keskustelemassa veropolitiikasta ja säieteoriasta, kun kukaan muu ei muka fiilistele näitä pilipaliohjelmia? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pääse nyt telkkaria katsomaan, mutta jos ohjelma on uusinta niin olen katsonut joskus sarjaa.

Eniten ihmetyttää se, miten kauan niitä kakkuja voi tehdä, että ovat vielä syötäviä. Mistä ne kakut oikein tehdään? Kotioloissa ainakin kakkua ei voi kauan pitää koristeltavana pöydällä, vaan täytyy saada kylmään ja siitä sitten jo syöjille eikä sitä voi pitää jääkaapissakaan ikuisuutta.

Vierailija
8/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.04.2015 klo 10:08"]

En pääse nyt telkkaria katsomaan, mutta jos ohjelma on uusinta niin olen katsonut joskus sarjaa.

Eniten ihmetyttää se, miten kauan niitä kakkuja voi tehdä, että ovat vielä syötäviä. Mistä ne kakut oikein tehdään? Kotioloissa ainakin kakkua ei voi kauan pitää koristeltavana pöydällä, vaan täytyy saada kylmään ja siitä sitten jo syöjille eikä sitä voi pitää jääkaapissakaan ikuisuutta.

[/quote]

On tämä muistaakseni tullut satunnaisesti jo ainakin pari vuotta. Enpä ajatellutkaan tuota, mutta varmasti aika kauan näpertämiseen menee. Mitähän se kakku on sisältä, jotain naftaliinia ja tekokermaa, kun kestää seisoskella koristelemisen ajan lämpimässä? Tai sitten he tekevät kylmiössä töitä :D Varmasti vie aikaa osien liimailu ja asettelu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä ne kakut oikein on? Kotona tosiaan käytetään jauhoja ja sokeria jne, mutta tuossa ohjelmassa kakku saattaa olla lämpimässä vaikka kuinka kauan. Ja on vielä syötävää?

Lisäksi noissa ohjelmissa ihmetyttää se, että kakkuja kuljetetaan lämpimissä autoissa vaikka kuinka pitkiä matkoja (matka saattaa kestää tunteja) ja SILTI kakku on syötävä. Täh? Kotona en uskaltaisi tarjota kakkua, joka on noin kauan ollut lämpimässä. Eli: MISTÄ ne kakut tehdään? Vai onko niissä jokin maaginen säilöntäaine, joka estää niitä pilaantumasta?

Vierailija
10/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikäs se toinen kakkuohjelma on, jossa on se pullukka mies firman johdossa ja kaikki kaverit töissä siinä firmassa?

Siinä tekevät myös hienoja kakkuja ja sama ihmetyttää: miten ne kakut voi olla niin kauan lämpimässä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö se toinen ohjelma oo Netflixissäkin ja siinä on jo monta tuotantokautta? Cake boss?

Niin, mitäs nää kakut oikeasti on, ja onko edes syötäviä? Ehkä ohjelma on vaan tehty tuota ihastelua varten ja mitään juhlia ei oikeasti niille ole tulossakaan :D

Saakohan kakut ulkomuotonsa vuoksi anteeksi, jos niiden maku onkin huono tai keskinkertainen?

Vierailija
12/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkupohja säilyy hyvin ja sokerimassa ei pilaannu vuosiin.

Rasvakreemi säilyy vaikka viikon huoneenlämmössä.

Miettikää niitä valmiita kääretorttuja joissa on rasvakreemiä ja katsokaa viimeistä käyttöpäivää, säilytetään koko ajan huoneenlämmössä.

Säilyvyys riippuu raaka-aineista mitä käytetään. Kerma on herkästi pilaantuva ja ei säilyisi.

Lisäksi konditoriatyösalien lämpötila voi olla viileä. Kylmäkuljetuskalustokin on keksitty.

En ole katsonut ohjelmaa ja en tiedä minkälaisilla autoilla kakkuja kuljetetaan. 

 

Kakkujen maku on taas toinen juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
11.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tosiaan tiedä leipomisesta yhtään mitään, varsinkaan ammattitason leipomisesta. Ja toki ohjelma on leikattu niin, että siinä on vain toimintaa, joka on tässä se koristelu ja suunnittelu.

Mutta kuljetukset näyttää hoituvan ihan henkilöauton takapenkillä tyyliin, ei missään kylmäautossa tai edes kylmälaatikossa :D

Livillä ihana ruokamaratoni menossa. Pakko lähteä kauppaan hakemaan jotain brunssin aineksia.

- AP

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan seitsemän