Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Missä levitteessä EI ole kookos- tai palmuöljyä?

Vierailija
13.02.2015 |

Onko mammat löytäneet kasvirasvalevitettä, jossa ei olisi palmu- tai kookosrasvaa? ei huvittaisi levittää noita leivälle. Kaikissa peruslevitteissä, joiden tuoteselosteen olen ehtinyt vauvan huudolta tutkia kaupassa, näyttäisi olevan.
.
Usein käytän luomu maapähkinävoita, muita levitevaihtoehtoja? Voi ei toistaiseksi houkuta.

Kommentit (55)

Vierailija
1/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariini

Vierailija
2/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariini ei ole kasvirasvalevite :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on aina voita, kovetetut kasvirasvat maistuu pahalle, yök. 

Vierailija
4/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariini sisältää 52% maitorasvaa ja 23 % rypsiöljyä... Onko tää paras vastaus?
http://www.valio.fi/tuotteet/rasvat/valio-oivariini-normaalisuolainen-hyla/#400-g-rasia.
ap

Vierailija
5/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä voita. Terveellisin ja maukkain vaihtoehto.

Vierailija
6/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keijun Alentajassa ei ole kookos- tai palmuöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:17"]Käytä voita. Terveellisin ja maukkain vaihtoehto.
[/quote]

Sanotko kasvissyöjällekin, että käytä voita?

Vierailija
8/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:22"]

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:17"]Käytä voita. Terveellisin ja maukkain vaihtoehto. [/quote] Sanotko kasvissyöjällekin, että käytä voita?

[/quote]

 

Sanon. Kasvissyojä voi myös käyttää öljyä, esim oliiviöljyä suoraan leivälle. Margariinit on ihan turhia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ziisus, jos nää voiukovaiset edes viitsisi perustella ajatuksiaan? nimenomaan sanoin, ettei voi houkuta.

Vierailija
10/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:21"]Keijun Alentajassa ei ole kookos- tai palmuöljyä.
[/quote]
Höpöhöpö. Ainakin ensimmäisessä Google osuma Keiju alentajassa on.
http://www.alentaja.fi/tuote/margariinit/keiju-alentaja-margariini-60-400g
eikä neuvola suosittele raskaana ainakaan käytettäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avokadotahna/kikhernetahna

Vierailija
12/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:23"][quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:22"]

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:17"]Käytä voita. Terveellisin ja maukkain vaihtoehto. [/quote] Sanotko kasvissyöjällekin, että käytä voita?

[/quote]

 

Sanon. Kasvissyojä voi myös käyttää öljyä, esim oliiviöljyä suoraan leivälle. Margariinit on ihan turhia.
[/quote]
oliiviöljy leivälle kuulostaa kyllä arkipäivässä vähän hankalta. Itse ainakin säilytä öljyt jääkaapissa, pitää ensin lämmittää että saa edes purkista ulos. Pidätkö öljyä jossaina kipossa, mistä valelet vai miten tämä käytännössä olisi toimivaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sen öljyn sitten voi kaataa laakeaan kippoon, josta levittää leivän päälle?

Vierailija
14/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:30"]

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:23"][quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:22"] [quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:17"]Käytä voita. Terveellisin ja maukkain vaihtoehto. [/quote] Sanotko kasvissyöjällekin, että käytä voita? [/quote]   Sanon. Kasvissyojä voi myös käyttää öljyä, esim oliiviöljyä suoraan leivälle. Margariinit on ihan turhia. [/quote] oliiviöljy leivälle kuulostaa kyllä arkipäivässä vähän hankalta. Itse ainakin säilytä öljyt jääkaapissa, pitää ensin lämmittää että saa edes purkista ulos. Pidätkö öljyä jossaina kipossa, mistä valelet vai miten tämä käytännössä olisi toimivaa?

[/quote]

Tiesitkö, että oliiviöljyn paikka ei ole jääkaapissa, vaan komerossa huoneenlämmössä valolta suojattuna?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marmeladit

Vierailija
16/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:30"]

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:23"][quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:22"] [quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:17"]Käytä voita. Terveellisin ja maukkain vaihtoehto. [/quote] Sanotko kasvissyöjällekin, että käytä voita? [/quote]   Sanon. Kasvissyojä voi myös käyttää öljyä, esim oliiviöljyä suoraan leivälle. Margariinit on ihan turhia. [/quote] oliiviöljy leivälle kuulostaa kyllä arkipäivässä vähän hankalta. Itse ainakin säilytä öljyt jääkaapissa, pitää ensin lämmittää että saa edes purkista ulos. Pidätkö öljyä jossaina kipossa, mistä valelet vai miten tämä käytännössä olisi toimivaa?

[/quote]

 

oliiviöljyä ei kuulu säilyttää jääkaapissa. sudilla voi valella leivän päälle.

Vierailija
17/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:32"]Eikö sen öljyn sitten voi kaataa laakeaan kippoon, josta levittää leivän päälle?

[/quote]
tätä mietin itsekin, voisin tosin kuvitella, ettei levity. Mutta yritetään! Ja jatkan myös maapähkinävoin käyttöä. Avokado on hyvää, mutta myös hankala jokapäiväiseksi ratkaisuksi.
.
Kikhernetahna on kokeilematta, onko tästä käyttövinkkejä, onko valmiit OK?
.
ap

Vierailija
18/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:34"][quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:30"]

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:23"][quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:22"] [quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 11:17"]Käytä voita. Terveellisin ja maukkain vaihtoehto. [/quote] Sanotko kasvissyöjällekin, että käytä voita? [/quote]   Sanon. Kasvissyojä voi myös käyttää öljyä, esim oliiviöljyä suoraan leivälle. Margariinit on ihan turhia. [/quote] oliiviöljy leivälle kuulostaa kyllä arkipäivässä vähän hankalta. Itse ainakin säilytä öljyt jääkaapissa, pitää ensin lämmittää että saa edes purkista ulos. Pidätkö öljyä jossaina kipossa, mistä valelet vai miten tämä käytännössä olisi toimivaa?

[/quote]

Tiesitkö, että oliiviöljyn paikka ei ole jääkaapissa, vaan komerossa huoneenlämmössä valolta suojattuna?
[/quote]
En tiennyt, kiitos tiedosta! Googlasin tosin ennen kuin uskoin :) Puolet meni minulla kuitenkin oikein, koska ostan öljyt aina lasipulloista ja mieluiten värillisissä lasipulloista.
.
ap

Vierailija
19/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et munaa kavahda, kokeile majoneesia. Helppo tehdä itse kotona, voi päättää itse mitä öljyä haluaa käyttää.

Hyvä perusresepti: kaksi keltuaista, teelusikallinen sinappia (turkulaista tai dijonia, makujuttuja), puoli desiä mietoa etikkaa (esim. omenaviini-), suolaa maun mukaan. Nämä ekaks sekaisin. Sitten annat vispilän tai koneen laulaa ja kaadat sekaan reilu kolme ja puoli desiä mitä tahansa mietoa ruokaöljyä ohuena nauhana. Öljyn määrä vaikuttaa majoneesin paksuuteen, lopetat lisäämisen kun näyttää mieleiseltä. Sit purkkiin ja jääkaappiin. Nami-nami, sopii minkä tahansa leivän kanssa.

Vierailija
20/55 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljyä kippoon, sekaan balsamicoa, leipää dipataan siihen. Rossosta opittu juttu, mutta oikein hyvää kotonakin. Ei tarvii olla niin rajoittuneita että leivällä on pakko levittää mitään.

Margariinit ON suolesta, jos voi pelottaa niin tuo oliiviöljy on terveellisempi vaihtoehto kuin mitkään teolliset levitep*at.

Pestot on hyviä leivän päällä myös, ja jos se LEVITTTÄMINEN nyt on se The juttu niin pestoa voi levittää.