Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikrobiologit. Äkkiä! Pakaste 11/2013

Vierailija
10.02.2015 |

Uskaltaako sitä syödä? Lisääntyykö bakteerit pakastimessa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
10.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä ne lisääntyy, mutta tuskin merkitsevästi varsinkin jos kypsennät tuotteen. Joten se ei ole ongelma, mutta tuote on kuivunut ja menettänyt makunsa jo aikaa sitten. Laita roskiin.

Vierailija
2/6 |
10.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.02.2015 klo 16:54"]

Kyllä ne lisääntyy, mutta tuskin merkitsevästi varsinkin jos kypsennät tuotteen. Joten se ei ole ongelma, mutta tuote on kuivunut ja menettänyt makunsa jo aikaa sitten. Laita roskiin.

[/quote]

Syön sitä tässä. Ei maistu mitenkään erikoiselle. Ei hitto. En sittenkään uskalla syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
10.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mitä se tuote on? Rasvainen ei välttämättä säily yhtä hyvin, "kuiva" liha esim. ei pilaannu syömäkelvottomaksi mutta kuivuu.

Vierailija
4/6 |
10.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.02.2015 klo 16:54"]

Kyllä ne lisääntyy, mutta tuskin merkitsevästi varsinkin jos kypsennät tuotteen. Joten se ei ole ongelma, mutta tuote on kuivunut ja menettänyt makunsa jo aikaa sitten. Laita roskiin.

[/quote]

Mikä bakteeri lisääntyy 18 asteen pakkasessa?

Vierailija
5/6 |
10.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.02.2015 klo 17:05"]

No mitä se tuote on? Rasvainen ei välttämättä säily yhtä hyvin, "kuiva" liha esim. ei pilaannu syömäkelvottomaksi mutta kuivuu.

[/quote]

Salaatti jossa on fetaa ja sellaista.

Vierailija
6/6 |
10.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

 

Hyvä kokki osaa maustaa ja keitetynkin paistaa.