Mikrobiologit. Äkkiä! Pakaste 11/2013
Kommentit (6)
[quote author="Vierailija" time="10.02.2015 klo 16:54"]
Kyllä ne lisääntyy, mutta tuskin merkitsevästi varsinkin jos kypsennät tuotteen. Joten se ei ole ongelma, mutta tuote on kuivunut ja menettänyt makunsa jo aikaa sitten. Laita roskiin.
[/quote]
Syön sitä tässä. Ei maistu mitenkään erikoiselle. Ei hitto. En sittenkään uskalla syödä.
No mitä se tuote on? Rasvainen ei välttämättä säily yhtä hyvin, "kuiva" liha esim. ei pilaannu syömäkelvottomaksi mutta kuivuu.
[quote author="Vierailija" time="10.02.2015 klo 16:54"]
Kyllä ne lisääntyy, mutta tuskin merkitsevästi varsinkin jos kypsennät tuotteen. Joten se ei ole ongelma, mutta tuote on kuivunut ja menettänyt makunsa jo aikaa sitten. Laita roskiin.
[/quote]
Mikä bakteeri lisääntyy 18 asteen pakkasessa?
[quote author="Vierailija" time="10.02.2015 klo 17:05"]
No mitä se tuote on? Rasvainen ei välttämättä säily yhtä hyvin, "kuiva" liha esim. ei pilaannu syömäkelvottomaksi mutta kuivuu.
[/quote]
Salaatti jossa on fetaa ja sellaista.
Kyllä ne lisääntyy, mutta tuskin merkitsevästi varsinkin jos kypsennät tuotteen. Joten se ei ole ongelma, mutta tuote on kuivunut ja menettänyt makunsa jo aikaa sitten. Laita roskiin.