Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Turkkilaisen / kreikkalaisen jogurtin ystävät

10.01.2015 |

Ällöttääkö teitä, kun siihen isoon pänikkään tulee aina hirveästi nestettä avaamisen jälkeen? Joku maitoalan ihminen voisi kertoa, että mitä se on ja mistä se tulee.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ällötä. Kaadan sen heran pois tai sekoitan takaisin

Vierailija
2/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se vähän ällöttävää, mutta yleensä sekoitan sen takaisin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se olisi ällöttävää? Samaa tavaraa. Ei se jogurtti sentään purkissa itsestään valmista mitään uutta.

Vierailija
4/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heraa. Se on itse asiassa terveellistä.

Vierailija
5/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on jugurtin pissaa. Ihan luonnollinen juttu.

Vierailija
6/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasva painuu alas ja vesi ylös, koska rasva on painavampaa. Helposti saa sekoitettua sekaisin ennen käyttöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ällötä ja ihan normaali ilmiö. Sama homma on esim. rahkan kanssa. Kaada pois tai sekoita, that's that.

Vierailija
8/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jukurtti kannattaisi vaihtaa viiliin. Jokurtti on karsinogeeni. Rahka myös parempi kuin juku mutta viili paras

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oottehan muuten huomanneet kuinka paljon rasvaa turkkilaisessa on? Itse söin sitä pitkään ja ajattelin olevani terveellisen ruokavalion jäljillä. Sokerialan siinä ei ole, mutta rasvaa tosi paljon. Näkyi heti vyötäröllä, kun vaihdoin rahkaan.

Vierailija
10/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käsivatkaimella sekoitan jugurtin tasaiseksi.. sekoituksen jälkeen se jugurtti pysyy tasaisena eikä pinnalle nouse heraa :) ja on kivempi syödäkin kun ei ole klönttistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:29"]

Jukurtti kannattaisi vaihtaa viiliin. Jokurtti on karsinogeeni. Rahka myös parempi kuin juku mutta viili paras

[/quote]

 

viili on solulimaa. Hyi helvetti.

Vierailija
12/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:35"]

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:29"]

Jukurtti kannattaisi vaihtaa viiliin. Jokurtti on karsinogeeni. Rahka myös parempi kuin juku mutta viili paras

[/quote]

 

viili on solulimaa. Hyi helvetti.

[/quote]Viili on maitoa niinko jukurttikin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin kaadan sen pois, kun tykkään kiinteästä jogurtista. Jos leipoisi esim. sämpylöitä, se hera voisi olla ihan hyvää nestettä vaikka sellaiseen. 

 

Jaaha, yön aikana on ilmaantunut ruksitusmahdollisuus "haluan kirjoittaa nimettömänä". Eilen olin av mamma, olenkohan sitten vierailija...

Vierailija
14/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:31"]

Oottehan muuten huomanneet kuinka paljon rasvaa turkkilaisessa on? Itse söin sitä pitkään ja ajattelin olevani terveellisen ruokavalion jäljillä. Sokerialan siinä ei ole, mutta rasvaa tosi paljon. Näkyi heti vyötäröllä, kun vaihdoin rahkaan.

[/quote]

 

Siinä on myös hyvää bakteerikantaa toisin kuin rahkassa. Ja ihminen tarvitsee rasvaa, aivot eniten! Tosin rajansa kaikella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
15/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:47"]

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:31"]

Oottehan muuten huomanneet kuinka paljon rasvaa turkkilaisessa on? Itse söin sitä pitkään ja ajattelin olevani terveellisen ruokavalion jäljillä. Sokerialan siinä ei ole, mutta rasvaa tosi paljon. Näkyi heti vyötäröllä, kun vaihdoin rahkaan.

[/quote]

 

Siinä on myös hyvää bakteerikantaa toisin kuin rahkassa. Ja ihminen tarvitsee rasvaa, aivot eniten! Tosin rajansa kaikella.

[/quote]Olisko piimässä kuitenkin paras bakteerikanta.

Vierailija
16/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ällöttää! Mutta kaadan sen pois ja jatkan syömistä. 

Vierailija
17/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:24"]

Rasva painuu alas ja vesi ylös, koska rasva on painavampaa. Helposti saa sekoitettua sekaisin ennen käyttöä.

[/quote]

Täyttä soopaa. Rasva kelluu aina nesteen pinnalla. Tässä tapauksessa rasva on varmaankin imeytynyt valkuaisaneisiin eikä nouse pinnalle (homogenointi).

Vierailija
18/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 09:21"]Se on jugurtin pissaa. Ihan luonnollinen juttu.
[/quote]

Jugurtille on mennyt pissa päähän. Siksi se nousee ylöspäin.

Vierailija
19/24 |
11.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näissä on myös paljon mustia käsikarvoja, kuten alkuperäisissa kreikkalaisissa jugurteissa kuuluu olla. Neste pinnassa on turkkilaisen miehen sylkeä. Näin vahvistettiin ennen vanhaan perheen immuunipuolustusta kun jaettiin bakteerikanta perheen kesken.

20/24 |
10.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon miettinyt ihan samaa! :D