Lue keskustelun säännöt.
Miten voisi hyödyntää mehukeiton/kiisselin jämät?
07.09.2006 |
Jos teen mannavellia tai jotain puuroa ruuaksi, niin ostan usein sen seuraksi mehukeittoa tai kiisseliä. Ongelmana on, että litran tölkistä tulee käyettyä vajaa puoli litraa ja aina jää loput " homehtumaan" jääkaappiin.
Vaikka olenkin patistanut perhettä syömään keittoa siltään esim. iltapalalla jne. niin ei näy uppoavan. Muroja meillä ei syödä, joten murojen kanssakaan sitä ei mene.
Nyt kysynkin,onko kellään ohjeita /ideoita miten noi mehukeitonloput voisi hyödyntää?
Onko olemassa esim. jotain leivontaohjeita, johon sitä voisi käyttää ,tai käytättekö sitä jälkiruokiin tms?
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maistuisiko perheelle jälkkäriksi ihan jätskipallot, päälle kiisseli/mehukeitto ja sitten vaikka suklaarouhetta/nonparelleja..?
Toinen mihin voisi kokeilla samoja ainesosia olisi välipalapirtelöt - luulisi maistuvan hyvinkin :-)