Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kinkun paistosta

Vierailija
23.12.2014 |

Paistatteko kinkun paistopussissa?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

jep, tulee ihan hyvä, ei kuivu eikä sottaa uunia, vaikka vuokakin on kyllä korkealaitainen.

Vierailija
2/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pussissa paljon maukkaampaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina itse tehnyt pussissa, näin ymmärtääkseni kaikki paistaa?

Vierailija
4/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apua, en tiedä itsekkään miten paistaa

Vierailija
5/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti pussissa!

Vierailija
6/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan paistanut pussissa. Mutta alla olevalla uunipellillä pitää olla koko ajan vähän vettä että psyy kosteana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En paista. Tykkään "kuivakkasata" kinkusta, jossa kunnon paistopinta. Olen paistanut myös pussissa, mutta en tykännyt niin paljon. Nämä näitä makuasioita. Alapellin pesu ei rassaa tai uunin yleensäkään.

Vierailija
8/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman pussia ehdottomasti, jotta pinta hieman kuivahtaa ja enimmät nesteet valuvat pois. Kokeilin pussia joskus; en enää ikinä käytä pussia, on meinaan maku sen verran parempi. Itsepuhdistuvat uunit kaipaavat vaan pikkupyyhkäisyn ja leivinuuni ei sitäkään! Nam, nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:22"]

Ilman pussia ehdottomasti, jotta pinta hieman kuivahtaa ja enimmät nesteet valuvat pois. Kokeilin pussia joskus; en enää ikinä käytä pussia, on meinaan maku sen verran parempi. Itsepuhdistuvat uunit kaipaavat vaan pikkupyyhkäisyn ja leivinuuni ei sitäkään! Nam, nam!

[/quote]

Tismalleen, ilman pussia: makoisampi liha!

Vierailija
10/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:23"]

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:22"]

Ilman pussia ehdottomasti, jotta pinta hieman kuivahtaa ja enimmät nesteet valuvat pois. Kokeilin pussia joskus; en enää ikinä käytä pussia, on meinaan maku sen verran parempi. Itsepuhdistuvat uunit kaipaavat vaan pikkupyyhkäisyn ja leivinuuni ei sitäkään! Nam, nam!

[/quote]

Tismalleen, ilman pussia: makoisampi liha!

[/quote]

Totta, mutta vaatii valelun tunnin parin päästä puolen tunnin välein, jotta on mehukas, riistapaisti eritoten!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On joskus kokeiltu pussia ja olen taipuvainen mielipiteeseen että ilman mennään tänäkin vuonna. Olihan se hirveä saada ne liemet kivasti sieltä pussista pois, ja sittenhän se repesi, ja kinkun alaosan pinta märkää mössöä.

Laitan kinkun ritilälle, alle uuninpannun jonka päällä vielä vähän pienempi uunivuoka, johon se neste valuu, veden sekaan, ja on helppo siitä sitten kaataa.

Vierailija
12/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman pussia koska paistan kinkun leivinuunissa. Kinkku ritilälle ja ritilä pellin päälle jossa vettä. Vettä lisätään välillä pellille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivinuunissa ilman pussia 82°. Sähköuunissa ollaan yleensä tehty myös ilman pussia, mutta jätetty siihen 75°. Asteet siis possun lämpötiloja.

Vierailija
14/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:27"]

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:23"]

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:22"]

Ilman pussia ehdottomasti, jotta pinta hieman kuivahtaa ja enimmät nesteet valuvat pois. Kokeilin pussia joskus; en enää ikinä käytä pussia, on meinaan maku sen verran parempi. Itsepuhdistuvat uunit kaipaavat vaan pikkupyyhkäisyn ja leivinuuni ei sitäkään! Nam, nam!

[/quote]

Tismalleen, ilman pussia: makoisampi liha!

[/quote]

Totta, mutta vaatii valelun tunnin parin päästä puolen tunnin välein, jotta on mehukas, riistapaisti eritoten!

[/quote]

Ei tarvi valella, pitää vaan olla riittävän miedolla lämmöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:03"]

Aina itse tehnyt pussissa, näin ymmärtääkseni kaikki paistaa?

[/quote]

Olet ymmärtänyt sitten väärin.

Vierailija
16/16 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 13:18"]

En ole koskaan paistanut pussissa. Mutta alla olevalla uunipellillä pitää olla koko ajan vähän vettä että psyy kosteana.

[/quote]

Vesi on siksi, ettei se putoileva rasva kärtsää. Ei kosteuden takia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan kolme