Milloin tehdä joululaatikot?
Teen tänä jouluna itse laatikot ja nyt mietin milloin ne kannattaa tehdä että ovat vielä aattona hyviä? Kuinka paljon ennen keskiviikkoa uskaltaa tehdä? :)
Kommentit (9)
Mä tein hyvissä ajoin. Syys- ja lokakuussa. Pakastimessa odottavat.
[quote author="Vierailija" time="19.12.2014 klo 17:41"]
Meillä tehtiin hyvissä ajoin ja pakastettiin.
[/quote]
Tämä on oli minullakin suunnitelmissa mutta pakastin on niin täynnä että haaveeksi jäi. Mutta sunnuntaina sitten alkaa ahkerointi.
[quote author="Vierailija" time="19.12.2014 klo 17:43"]Tee valmiiksi ja pakasta raakana. Sitten jouluaattona uuniin. Tulee tuoksutkin kuntoon ja voi syödä vielä pari päivää jälkeen. Tänää tehtyjä en enää aattona imman pakastusta söisi.
[/quote]
Laatikot säilyy viileässä. Itse asiassa maku paranee kylmäsäilytyksessä.
Teen joskus osissa. Yks ilta keittelen ja av seurana.
Seur. päivänä soseutan.
Kiitos, helpottaa kyllä suuresti jos jo viikonloppuna voi tehdä kun alkuviikko menee vielä töissä. :)
Meillä tehtiin hyvissä ajoin ja pakastettiin.
[quote author="Vierailija" time="19.12.2014 klo 17:40"]Kiitos, helpottaa kyllä suuresti jos jo viikonloppuna voi tehdä kun alkuviikko menee vielä töissä. :)
[/quote]
Juu. Se kun ei oo pikaruokaa.
Oon tehny lanttusoseen jo valmiiksi.
Sitten porkkanat jne..
Tee valmiiksi ja pakasta raakana. Sitten jouluaattona uuniin. Tulee tuoksutkin kuntoon ja voi syödä vielä pari päivää jälkeen. Tänää tehtyjä en enää aattona imman pakastusta söisi.