Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten valmistat herkulliset broilerin koivet uunissa?

Vierailija
11.12.2014 |

   

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan matalalla lämmöllä ja pitkään.

Vierailija
2/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koirille teen useinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paskaa päälle

Vierailija
4/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niistä nahkarustoluista ei saa herkullista. T. Lapsuuden trauma.

Vierailija
5/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.12.2014 klo 18:54"]

Paskaa päälle

[/quote]

Mistä näitä onnettomia surkioita riittää?

Vierailija
6/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uivat ruokakermassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee intialaisittain. Viiltele lihan paksuimpiin kohtiin syviä viiltoja. Sitten marinoit currypastessa tms. useita tunteja. Ja sitten paistat niin nopeasti niin kuumassa uunissa kuin vain tehoja löytyy. Aidossa tandoorissa lämpö nousee  yli 400:aan, mutta siihen ei ihan kotikonstein pääse.

Vierailija
8/8 |
11.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.12.2014 klo 18:46"]Paistan matalalla lämmöllä ja pitkään.
[/quote]

Komppaan tätä! Vielä jos on leivinuuni käytössä... Koivet vuokaan, folio päälle ja n.125 asteeseen moneksi tunniksi. Kerran jäi yön yli ts. 7-8h ja olivat ihan parhaita koipia mitä on ikinä syöty.

Pakkauksen mukaisella ohjeella tulee sitkeää, jänteistä, mautonta kammokoipea!!