Miksi viiliä ei saa isommissa pakkauksissa?
Kun rahkaa, jogurttia ja raejuustoakin saa...
Ärsyttää ostaa miljoona pikku purkkia, kun syön viiliä joka päivä.
Enkä jaksa ruveta tekemään itsekään viiliä, kun ei ole tilaa.
Kommentit (7)
sinulla varmaan on liesi? Laita viili tekeytymään uuniin (kylmään toki), siellä se saa olla kaikin tavoin rauhassa ja saat seuraavana päivänä siirrettyä kipon/kipot jääkaappiin. Tekeytyykin nopeammin, koska uuni suojelee viiliä mahdolliselta kylmältä vedolta.
Samaa ihmetellyt. Viiliä voisi hyvin myydä litran kokoisessa pahvitetrassa.
Viilissä kuuluu olla kermamainen pinta, joten jos litran purkin avaa ja kaataa viiliä astiaan, niin se ei enää näytä tai tunnu viililtä.
Itse en ainakaan tykkäisi.
Eikös niitä Viiliksiä saanut joskus litran purkeissa? Perus/maustamatonta viiliä ei ole saanut.
Ruotsissa on jotain viilin ja maidon sekamuotoa myynnissä. Se on hyvää vaikkapa murojen tai myslin kanssa.
minä pidän lohkeavasta viilistä eikä sellainen toimisi litran tölkissä
Ruotsissa on.