Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jääkaappiin kertyvät vajaat pakkaukset

Vierailija
26.10.2014 |

Joku ottaa jääkaapista jotain ja jättää loppuosan käyttämättä. Tämä loppuosa sitten unohtuu sinne kaappiin, kunnes pilaantuu ja on heitettävä roskiin. Ei auta vaikka asioista sanoo sata kertaa... miten muilla, onko vastaavaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
26.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.10.2014 klo 12:34"]

Asiaan liittyen: Mitä teette niille juustonjämäkannikoille, jotka jää aina sinne jääkaappiin pyörimään kun ei niistä saa enää leikattua viipaletta?

Vai meneekö vain roskiin?

[/quote]

Joskus ne tulee vain syötyä sellaisenaan (juusto+maustekurkku, nam ;))

Tai sitten nakkaa ruokaan, esim. lasagneen, sulaahan se sinne isompikin pala. Nehän vois myös pakastaa jotain tällaista tarkoitusta varten.

Vierailija
2/6 |
26.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki kartonkipakkaukset voisivat olla paremmin avattavissa jämien saamiseksi pohjalta. Meillä yleensä juureksille kerkeää kasvaa tukat ja joskus pelkään italiansalaatin jämien tulevan raskaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
26.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Puolet kermasta, puolet tomaattimurskasta jne. Unohtuu itsellänikin. Lisäksi kun ruokaa jää yli, niin unohtuu syödä. Ärsyttää ihan älyttömästi. Ongelma syntyy meillä myös siitä, että olemme täällä molemmat vuorotellen lapsen kanssa kotona, kun toinen on töissä. Ei muista aina kaivaa koko jääkaappi läpi, onko jotain jäänyt toiselta yli. Tai sitten luulee, että toinen on eilen syönyt, mitä jäi yli. Olen jo miettinyt, että laittaisin jääkaappiin jonkin "kiireelliset" tarjottimen, johon keräisi pian käytettävät asiat.

Kiinnostaisi kuulla muiden vinkit.

Vierailija
4/6 |
26.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sattuu tuota meilläkin.

Apua on löytynyt seuraavista.

- avaamattomat margariinit ylimmälle hyllylle, toiselle avatut.  Samoin muutenkin avatut ja pian syötävät eturintaman ja tietylle hyllylle.

- jokaiselle ruualle ei tehdä uutta ruokaa vaan parin päivän välein syödään "sitä sun tätä" eli silloin syödään Jämiä mitä kaapeista löytyy

Vierailija
5/6 |
26.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on varmaan jääkaappi aina niin tyhjä ettei ole vaikea huomata mitä pitää syödä. Ja esim. leikkeleitä on vain yhtä lajia, eikä toista avata ennen kuin avattu on loppu. Tähteet jatkojalostetaan heti seuraavana päivänä useimmiten, ja varmaan auttaa asiaa että minä olen käytännössä ainoa ruoanlaittaja joten muistan mitä on ja mikä on avattu.

Joku vajaa kerma toki voisi jäädä ihan sillä ettei vain tule laitettua muutamaan viikkoon mitään mihin sen voisi heittää.

Leipiä tosin menee harmittavasti jonkin verran roskiin, kun kukaan ei sitä päivittäin syö, eikä joku meillä näköjään osaa vaan ottaa pakkasesta pelkästään kerralla käyttämäänsä määrää ajoissa sulamaan.

Juuri tänään jouduin heittämään jotain 5 päivää sitten vanhentunutta leipää pois muutaman siivun kun haiskahti homeelle, juuri kun ajattelin että kuivatan ja teen sitten vaikka korppujauhoja.

Mua niin ärsyttää laittaa mitään roskiin, että säästän jopa pienen määrän pottumuusiakin, ja syötän sen jollekin seuraavana päivänä kun toiset syövät perunaa jossain toisessa muodossa.

Vierailija
6/6 |
26.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asiaan liittyen: Mitä teette niille juustonjämäkannikoille, jotka jää aina sinne jääkaappiin pyörimään kun ei niistä saa enää leikattua viipaletta?

Vai meneekö vain roskiin?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi yhdeksän