Kumpaa jauhelihaa laitan lasagneen, nautan vai porsasin?
Kommentit (25)
Jokaisessa elukassa on puolensa hyvät ja huonot. Ota vähän molempia .
Kaupan valmis lasagne oli vähän onnetonta kuivaa rumaa mautonta ja mitä sattuu. Tee parempi mausta hyvin tee hyvä kostea kastike . Kaupan oli surkeaa. Tomaatin kuoria siellä.
Tämän takia naisen euro on 80 senttiä, ja siinäkin on vähintään puolet liikaa.
Vierailija kirjoitti:
Nautaa. Sikanauta liian rasvasta lasagneen.
Nautasikat ovat hyvin vähärasvaisia eläimiä.
Itseasiassa liha huuhdellaan vedellä mutta oikeat lihapalat liotetaan vedessä jos ette ole käynyt talouskouluja niin koulussa opetetaan lihan käsittely . Myös riisi pestään ja liotetaan .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nautaa. Sikanauta liian rasvasta lasagneen.
Nautasikat ovat hyvin vähärasvaisia eläimiä.
Nautasikka on myös hyvin viisas eläin, kuten muutkin tasikat.
Itse ostan aina hevosenjauhelihaa kun sitä on tarjolla.
Terveellisin ja paras vaihtoehto myös hinnan puolesta.
Niin ne tekee, ketkä ei ole äidinkieleltään suomea puhuvia.
Toinen vaihtoehto tietysti on erittäin alhainen ÄO.
Hihi kirjoitan niin hauskasti tahalleen väärin, hihi