Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

saako pizzataikina olla löysää?

Vierailija
18.10.2014 |

Tekeytyy nyt. Hiivataikina.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
18.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pehmeää mutta sitkoista. Liian löysää ei voi leipoa, ja se tarttuu kaulimeen.

Vierailija
2/10 |
18.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi olla löysää. Löysä taikina kaadetaan leivinpaperille ja kaulitaan runsaasti jauhoja apuna käyttäen niin taikina ei tartu kaulimeen.
Annetaan kohota hieman ja täytetään. Kuumennetaan pelti uunissa ja hivutetaan pizza kuumalle pellille uuniin.
Tulee tosi hyvä ja rapea pohja.
Terv. Kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
18.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä aina esipaistan pizzapohjan.. ja voi olla löysähköä riippuu ohjeesta, reilusti jauhoja avuksi kaulimiseen

Vierailija
4/10 |
18.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokilla on vääränlainen uuni. Kiertoilma pöhötyksellä ei tarvii lämmitettyä peltiä. Eikä sitä tarvia kohottaa kun kaataa kiehuvaa tomaattikastiketta vaan päälle niin kohoaa heti.

Vierailija
5/10 |
18.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli löysä taikina. Valutin sen alustalle niin että paljon jauhoja oli alustalla. Sitten pyörittelin sen kiinteäksi. Ilman kaulinta.
Ja sovitin vuokaan.
Saa nähdä kohoaako uunissa yhtään. Mutta itse tehty pizza on hyvää.

Vierailija
6/10 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hä, kaulimeen? :O

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen monesti niin löysän taikinan, että levitän sen nuolijalla pellille.
En tykkää pitsoista, joissa on ohuet ja koppurat reunat.

Vierailija
8/10 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi lisätä jauhoja kohotuksen jälkeen, jos vaikea leipoa. Joku joskus sanonut, että taikina pitäisi olla vähän löysä ennenkuin nostattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei voi kovin löysää olla, sehän painellaan vähän litteämmäksi ja sitten hyppyytellään ja heitellään kunnes on ihan ohut. Pitää olla aika kiinteä ja sitkeä että sen saa muotoiltua.

Vierailija
10/10 |
07.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärsinkö siis oikein, että löysän taikinan voisi levittää pellille ja esipaistaa, sitten sen jälkeen lisää päälliset ja uudelleen uuniin😃