Vierailija

Ja koputtelemaan ovelle vaikka olen kieltänyt.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mies ehti poistua ennen kuin poliisi kerkesi paikalle. Ap

Ota ainakin kuva.

Vierailija

Kerroin kyllä että ilmoitan poliisille ja haen lähestymiskieltoa jos ei usko. Silti koki että voi vielä tulla. Ap

Vierailija

Oi kun minäkin tietäisin. Itse en uskalla ottaa mukaan poliisia, siitä vasta soppa syntyisi, mieshän soittaisi koulut, lastensuojelun, jne, ja keksisi tarinoita (raivopäissään on näin luvannut tehdä). Meidän keino on vaivihkaa muuttaa kauas, kun tilanne mahdollistaa,ja sitten lajitellaan sieltäkin ystävällisiä viestejä.

Vierailija

Tunnen muutaman ihmisen, joitka käyttöytyvät noin. Pari niistä on näitä tyypillisiä not-all-men idi ootteja, jotka käyvät satunnaisiin työkavereihin yms. käsiksi ja kun siitä huolimatta yllätyksekseen saavat pakit, jatkavat puolen tunnin monologilla siitä, kuinka heitä on johdettu harhaan ja kuinka vaikeaa nykyään on olla mies. Työpaikalla on jouduttu näitä käsittelemään ja tyypillä on perdoonallisuushäiriödiagnoosi. Maalaiskielellä ku si pää..

Toinen taas on nainen, jolla on muutenkin kommunikaatio-ongelmia, sillä on kuulemma asperger. Se vaan ihan yksinkertaiseeti haluaa tulla ymmärretyksi, ja on paniikissa kun kokee että ymmärretään väärin, muttei osaa ilmaista itseään niin että se onnistuisi. Sitten se jatkaa ja jatkaa ja jatkaa selittämistä, vaikka ymmärtämisen edellytykset vaan pienenee kun ihmiset ärsyyntyy. Tätä yyppiä on muutama muu välillä auttanut selittämällä sen juttuja muille ymmärrettävään muotoon ja toisaalta, rauhoittelemalla sitä itseään, että ei sen niin väliä, tuleeko just oikein ymmärretyksi, anna olla nyt vaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla