Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa tyhmää! Ohjeessa lukee 2 dl kermaa, minkälaista pitää olla?

Vierailija
20.09.2014 |

Kuohukermaa, vispikermaa, ruokakermaa vai mitä? Kakun ohje on kyseessä.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukermaa.

Vierailija
2/5 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukerma on aina varma valinta. Se käy kaikkeen. Jos kermaa ei kuumenneta eikä yhdistetä mihinkään kuumaan, niin myös vispikerma käy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukermaa.

Vierailija
4/5 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.09.2014 klo 17:49"]Kuohukerma on aina varma valinta. Se käy kaikkeen. Jos kermaa ei kuumenneta eikä yhdistetä mihinkään kuumaan, niin myös vispikerma käy.
[/quote]

mitä eroa on vispi- ja kuohukermalla? T. Ei ap

Vierailija
5/5 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sama, vaikka olisi kahvikermaa. Kaikki kermat eivät kestä kuumissa ruuissa, mutta leivontaan käy mikä vaan.
Vispikerma on kai iskukuumennettua, kuohukerma ei.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme viisi