Lue keskustelun säännöt.
Miksi britakakun marenki on kuin munakas!!
26.07.2021 |
Aargh. Ihan ohjeen mukaan koitin toimia mutta marenki on kuminen laatta?
Kommentit (3)
Olihan välineet varmasti puhtaat ja kuivat?
Olihan varmasti vain valkuaista (ei tippaakaan keltuaista)?
Vatkasitko niin ettei tipahtanut ylösalaisin käännetystä kulhosta?
Paistoitko tarpeeksi kauan?
Yritä vaan uudestaan niin hyvä tulee.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaikuttaisi sille, että keltuaista on joukossa eikä maltettu vatkata tarpeksi paksuksi vaahdoksi.
Jos keltuaista ei ole joukossa, niin enpä osaa sanoa. Ja kai vatkasit niin kovaksi, että ei tippunut massa kupista, vaikka kääntäisi ylösalaisin? Ja voihan munatkin olla huonoja?