Miksi ihmiset jotka eivät syö leipää ostavat voimariinia?
Sillä on joku eri nimi nykyään, en tiedä mikä, sillä en sellaista keinotekoista ainetta osta.
Kommentit (14)
En myöskään tajua mikseivät ihmiset osaa säilyttää sitä normivoita siinä jääkaapin ovessa, että se on pehmeämpää.
Ihmiset joilla einole makuaistia. Ostavat myös pakastepizzoja ja sipsejä.
Käyttävät ruuanlaittoon ja leivontaan.
Margariini eli kemiallisesti kovetettu halpisöljy on yksi ihmiskunnan tappavimpia keksintöjä.
Oivariini on hyvää, tosin kuin Keijut ja Florat ym. Siitä osa on voita.
Vierailija kirjoitti:
Käyttävät ruuanlaittoon ja leivontaan.
Eli ei ole sen verta käsivoimia että voista leikkaisivat palasen?
Vierailija kirjoitti:
Ihmiset joilla einole makuaistia. Ostavat myös pakastepizzoja ja sipsejä.
Pakastepizzoistakin osa on hyviä. Ja joskus sipsit ovat ihan ok porukalla leffaa katsellessa tai illanistujaisissa, tosin itse syön niitä keskimäärin kerran vuodessa. Mutta eivät sipsit satunnaisesti syötyinä ole lainkaan pahanmakuisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käyttävät ruuanlaittoon ja leivontaan.
Eli ei ole sen verta käsivoimia että voista leikkaisivat palasen?
Miksi se sinua kutittelee, mitä laittavat leivonnaisiinsa? Antaa laittaa vaikka nestemäistä Floraa, jos on tarvis. Et kuitenkaan ole syömässä miitä leivonnaisia, oletan?
Mitä se kenellekään kuuluu mitä ostaa ja mihin sitä käyttää. Ei kai siitä voimariinista mitään pulaaole?
Onko sinusta tavallinen lehmänmaidosta valmistettu voi ja kasvisöljy keinotekoisia? Eikä se öljy ole palmuöljyä eikä kemiallisesti kovetettua.
Vastaus kysymykseesi: tavallista voi-mitälie-mariinia voi käyttää myös paistamiseen leipomiseen.
”Voimariini” kuuluu suomalaisen lammas-prisma-perheen sallittuun ostosvalikoimaan, siihen kuuluvat myös:
Paprika
Kurkku
Oltermanni
Vaasan ruispalat
Lidlin kaurasydämet
Rasvaton maito
Fazerin Sininen