Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko porkkanakakun tehdä vrk ennen syöntiä?

Vierailija
14.07.2014 |

Eli tarve porkkakakulle tai piirakalle on lauantaina, mutta en ehdi tehdä sitä silloin. Onko se jo auttamatta vanhaa ja kuivaa, jos teen sen perjantaina? 

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole, paranee vaan. Muista peittaa hyvin, ettei tule jaakaapin makua.

Vierailija
2/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on melkeen parempaa seuraavana pv. Tosin mulla aika kostea resepti, mihin tulee öljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita tiiviiseen kakkukupuun tai reippaasi elmukelmua päälle (eli älä päästä kuivumaan..!) niin on hyvää seuraavanakin päivänä. Kuoprrutus päälle sitten vasta hetkeä ennen tarjoilua. Ja jos tuntuu, että se on päässyt kuivahtamaan, niin laita vähän lisää kostuketta aamulla, anna olla jääkaapissa ja koristelu sitten tosiaan hetkeä ennen tarjoilua.

Vierailija
4/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi on yleensä tehdä ennen syöntiä kuin syönnin jälkeen.

Vierailija
5/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Riittääkö, että säilyttää huoneenlämmössä, vai pitääkö laittaa jääkaappiin? Kuorrutus tulee vasta hetkeä ennen syöntiä.

Vierailija
6/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi hyvin tehdä päivää ennen, peität sen sitten huolellisesti ennenkuin laitat jääkaappiin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.07.2014 klo 15:27"]

Kiitos! Riittääkö, että säilyttää huoneenlämmössä, vai pitääkö laittaa jääkaappiin? Kuorrutus tulee vasta hetkeä ennen syöntiä.

[/quote]

Jääkappiin ehdottomasti. Aah, jääkaappikylmää porkkanakakkua <3 ehdoton suosikkini!

Vierailija
8/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.07.2014 klo 15:27"]

Kiitos! Riittääkö, että säilyttää huoneenlämmössä, vai pitääkö laittaa jääkaappiin? Kuorrutus tulee vasta hetkeä ennen syöntiä.

[/quote]

Makuasia, toki riippuu myös vähän kakun koostumuksesta. Mitä kosteampi ja rasvaisempi kakku, sitä eetumpaa jääkaappisäilytys sille tekee. Itse laitan yleensä yöksi viileään, koska koen, että maut tiivistyvät niin paremmin, mutta nostan kakun lämpimään heti aamusta, koska en niin välitä kylmästä kakusta. :)

 

Jos kuorrutat kakun vasta seuraavana päivänä, se säilyy myös huoneenlämmössä, oli niin tai näin, eli jääkaappiin sitä ei ole pakko laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tehdä, ja peitettynä jääkaappiin (tuorejuuston takia).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan seitsemän