Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Missä vaiheessa kokkaamista maustat ruoan ?

Vierailija
29.06.2021 |

Mietin vaan tässä , että onko sillä merkitystä maun suhteen, että lisääkö mausteet, ja etenkin suolan, ruokaan heti alussa, puolivälissä, vai ihan lopuksi, kun ruoka on jo melkein valmista.

Joten löytyykös mielipiteitä siitä, että missä vaiheessa ruoka kannattaa maustaa ?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
29.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä heti alussa, että mausteiden maku-aineet ehtivät liueta hyvin. Mutta riippuu tietysti siitä mitä on tekemässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kolme