Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos teet hernekeiton ilman lihaa

Vierailija
02.06.2021 |

niin mistä ihmeestä saat siihen hyvän maun?

Kommentit (54)

Vierailija
1/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihalientä/kasvislientä vaan riittävästi.

Vierailija
2/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaliemikuutio ja sipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvän makuinen keitto tulee kasvijauhiksesta. Olen lihansyöjä mutta hernari tehdään nykyään lihattomana ja makua on paljon enemmän. Eihän liha edes maistu miltään kuin umaamilta

Vierailija
4/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanalientä käyttäisin. Mutta en ole mikään vegaani.

Vierailija
5/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä hiton tekemistä lihalla on hernekeiton maun kanssa,ei mitään!

yhestä blogista lainattua maukasta hernaria

Kasvishernekeitto

noin 6 annosta

5 dl (luomu) herneitä

1 iso sipuli

2 porkkanaa

1 iso juuriselleri

1 nauris

1 iso punainen chili

½ paprika

2 rkl yrttimaustetta

1 tl suolaa

lisäksi Härkistä

Huuhtele herneet ja laita herneet likoon litraan vettä yön yli tai noin 10 tunniksi.

Kaada herneet vesineen kattilaan ja lisää vielä noin litra vettä. Laita kiehumaan. Lusikoi mahdollinen vaahto pois nesteen pinnalta. Kuori ja pilko kasvikset herneiden sekaan kattilaan, lisää myös yrtit ja suola. Hauduta seosta miedolla lämmöllä satunnaisesti sekoitellen vähintään 1½ tuntia, mutta parhaimman keiton saa hauduttamalla 2-3 tuntia, tai pidempään. Lisää lopuksi nestettä, että saat keitosta haluamasi paksuista.

Vierailija
6/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihalientä/kasvislientä vaan riittävästi.

Mainitsin hyvän maun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herneitä, sipulia, porkkanaa, pari lipstikanoksaa ja suolaa.

Tyttäreni laittaa sekaan tummaa soijarouhetta. Minusta ei kaipaa sitä, koska herneissä itsessään on jo paljon valkuaisaineita.

Vierailija
8/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi, parasta hernekeittoa minun makuuni on resepti: herneitä, vettä, ripaus suolaa.

Tarjoillaan Koti-sinapin kera.

No, minusta myös ne liotetut herneet on tosi hyviä - kohtuudella, ettei vatsa reagoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteilla makua saadaan eikä kuolleilla eläimillä.

Vierailija
10/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mausteilla makua saadaan eikä kuolleilla eläimillä.

Ruokasi maistuu siis mausteilta, ei siltä mistä se on tehty.  Säälittävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sakeaa kasvislientä, soijaa, valkopippuria, sipulia, porkkanaa, hieman öljyä ja tietty herneitä

Vierailija
12/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sakeaa kasvislientä, soijaa, valkopippuria, sipulia, porkkanaa, hieman öljyä ja tietty herneitä

Ja lautasella vielä Dijon-sinappia.

T. 11

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan valmiina ja lisään vähän sinappia. On hyvää.

Vierailija
14/54 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihä se ole hernekeittoa lainkaan, vaan silkkaa hernenestettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/54 |
03.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eihä se ole hernekeittoa lainkaan, vaan silkkaa hernenestettä.

.

.

Lihako se tekeekin keiton??? Enpä ole aiemmin kuullutkaan... enkä siis kuullut nytkään, vaan luin... hih

16/54 |
03.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaton hernekeitto on hyvää. Siihen tulee makua paitsi herneistä, sipulista ja sinapista, myös meiramista, pippureista ja valkosipulista. 

Chilikin voi sopia siihen. En yleensä ole tulisen ystävä, mutta hernekeittoon sopii pieni polte.

Tykkään laihasta hernekeitosta, jossa on maukas liemi. Hernekeiton ei kuulu mielestäni olla sakeaa "hernepuuroa".

Vierailija
17/54 |
03.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaan kun en tee ilman lihaa.

Vierailija
18/54 |
03.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Smetanalla, chilillä ja paprikalla.

Vierailija
19/54 |
03.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mausteilla makua saadaan eikä kuolleilla eläimillä.

Ruokasi maistuu siis mausteilta, ei siltä mistä se on tehty.  Säälittävää.

Se maustamaton lihanhan maistuukin ihan helvetist*. Käytä nyt jumala'ta peräkammarin runkkari edes niitä muutamaa toimivaa aivosoluasi.

Vierailija
20/54 |
03.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeittova, pieru paukkuva.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi kolme