Miksi voimakassuolainen voi on tavallista voita lähes puolet kalliimpaa??
Kommentit (8)
Osta halpaa voita ja lisää suola itse. Profit!
Oletettavasti tuotantomäärät on niin paljon pienempiä, että ei pystytä tekemään samoilla kustannuksilla kuin normaalia.
Vierailija kirjoitti:
Oletettavasti tuotantomäärät on niin paljon pienempiä, että ei pystytä tekemään samoilla kustannuksilla kuin normaalia.
Tätä itekki veikkaisin näin arkijärjellä.
Samalla tavalla kun Koskenkorva on kalliimpaa kun Leijona
Sama syy kuin luomumaito vs tavallinen maito: tuotantomäärät
Useinmiten kysynnän ja tarjonnan laki. Kun ei oo kysyntää, tarjonta on pientä ja hinta kalliimpaa.
Miten lie tuotantoprosessin laita? Onko voimakkaammin suolatussa voissa lisätyövaihe, mikä omalta osaltaan vaikuttaa kustannuksiin?
Ei mitään järkeä!