Jos teillä on ruoaksi kanakastiketta, miten se on valmistettu?
Meillä useimmin:
Paistellaan öljytilkassa reilusti curryä ja sipulia (1-2 silputtuna), lisätään hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita 350-500 g ja jatketaan paistamalla niihin kunnon pinta. Lisätään pannulle vettä niin että kanat peittyvät (pari-kolme desiä) ja sekoitetaan joukkoon 1 kanaliemikuutio. Annetaan porista kunnes vesi on haihtunut. Lisätään 1 tölkki valutettua ja silputtua säilykepersikkaa, 1-2 prk ruokakermaa ja kiehautetaan. Otetaan pannu liedeltä ja murustellaan joukkoon (vajaa) kuutio Aura-juustoa.
Kommentit (61)
Liemikuutio, hunajamarinoitu kana ja persikat ja aurajuusto päälle. Johan on herkku. Jessus, einesruokakin on parempi vaihtoehto kuin tuo sörsseli.
Syödäänkö tuollainen keinokerma-homeoksennus samalla kun katsotaan Salkkareita?
Vierailija kirjoitti:
Kuulostaa herkulliselta.
Päinvastoin! Tuollaista keinoruokaa keinoaineilla!
Hunajamarinoitu fileesuikaleet ruskitetaan kevyesti pannulla ja sekaan purkki ruokakermaa. Thats it! Ei gurmeeta, mutta nopea tehdä ja teineille kelpaa curryriisin kera.
Vierailija kirjoitti:
Hunajamarinoitu fileesuikaleet ruskitetaan kevyesti pannulla ja sekaan purkki ruokakermaa. Thats it! Ei gurmeeta, mutta nopea tehdä ja teineille kelpaa curryriisin kera.
Sääliksi käy lapsiasi.
Vierailija kirjoitti:
Hunajamarinoitu fileesuikaleet ruskitetaan kevyesti pannulla ja sekaan purkki ruokakermaa. Thats it! Ei gurmeeta, mutta nopea tehdä ja teineille kelpaa curryriisin kera.
Söivätköhän Koskelan teinit tuollaista lisäainesotkua ennen kuin sekosivat ja ryhtyivät tekoonsa...?
Olet seiska aika radikaali kun vihjaat että ruualla olisi tekemistä rikosten kanssa.
Maustamattomat broilerisuikaleet paistetaan voilla pannussa. Parin sipulin verran sipulisilppua ja pari valkosipulinkynttä. Vehnäjauhoja n 1rkl ja kevyt ruskistus, vettä päälle, currya, mustapippuria ja suolaa. Kun vesi suureksi osaksi haihtunut niin loraus kuohukermaa. Maistetaan tarviiko lisätä suolaa.
Täällä taas fiksut ja sivistyneet ihmiset haukkuu muiden tekemiä ruokia. Kutsuiko joku teidät syömään?
Sorry ap - kanakastiketta ei voi tehdä broilerista.
Marinoimatonta broilerin fileetä (suikaloidaan itse), sipulia, herkkusieniä, sulatejuustoa ja persiljaa.
Hienompi versio valkoviinillä ja kuohukermalla ilman sulatejuustoa.
-hunajamarinoitu broileri
-liemikuutio
-ruokakerma
Niin monella tapaa pilalla
Käytän yleensä maustamatonta kanan rintafileetä, jonka suikaloin itse.
Pilkottu sipuli ja parika suikaleiden sekaan paistumaan. Sekaan n. puoli desiä jauhoja ja vettä pari desiä, lisäksi pari desiä kuohukermaa.
Joskus lisään koskenlaskijaa.
Vierailija kirjoitti:
Sorry ap - kanakastiketta ei voi tehdä broilerista.
Sen ruuassahan oli kaikki muukin jotain ihme korviketta.
Vierailija kirjoitti:
Käytän yleensä maustamatonta kanan rintafileetä, jonka suikaloin itse.
Pilkottu sipuli ja parika suikaleiden sekaan paistumaan. Sekaan n. puoli desiä jauhoja ja vettä pari desiä, lisäksi pari desiä kuohukermaa.
Joskus lisään koskenlaskijaa.
Mistä saat kanaa?
Teen broilerikastiketta lähinnä muistisairaalle äidilleni, koska hänelle pitää olla mietoja ja helposti syötäviä ruokia. Öljyä, curryjauhetta, broilerijauhelihaa, vehnäjauhoja, vettä, kanaliemikuutio, maitoa tai kahvikermaa. Ei mitään gurmeeta, mutta äidille maistuu. Kanaa on viimeksi ostettu kai joskus 1980-luvulla.
Vierailija kirjoitti:
Sorry ap - kanakastiketta ei voi tehdä broilerista.
Kyllä voi. Broilerikin nimittäin on kana. Wikipedia sanoo että broileri on yhteisnimi lihantuotantoon jalostetuille äärimmäisen lihaksikkaille kanaroduille, jotka kasvavat nopeasti untuvikoista teuraskokoisiksi linnuiksi. Broilerirotuista kanaa voidaan kutsua myös syöttökanaksi ja kukkoa (syöttö)kananpojaksi. Broilerit on jalostettu alun perin eri kanaroduista kuin munijakanat.
Nykyisin syötävä kananliha on peräisin lähes pelkästään broilerirotuisista kanoista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän yleensä maustamatonta kanan rintafileetä, jonka suikaloin itse.
Pilkottu sipuli ja parika suikaleiden sekaan paistumaan. Sekaan n. puoli desiä jauhoja ja vettä pari desiä, lisäksi pari desiä kuohukermaa.
Joskus lisään koskenlaskijaa.Mistä saat kanaa?
Veikkaan hänen käyttävän broileria, mutta kokonaisia kanoja saa pakasteena.
Maustamattomat suikaleet saavat suolaa ja milloin mitäkin päälleen, sitten paistetaan. Sitten kuohukermaa ja aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuusto ja joko tuoreita pilkottuja tai kokonaisia pieniä säilykeherkkusieniä sekaan.
Kuulostaa herkulliselta.