Voisitko syödä laboratoriolihaa?
Laboratorioliha on siis laboratoriossa keinotekoisesti eläinten kantasoluista tuotettua lihaa. On suunnitelmissa että tulevaisuudessa merkittävä osa lihasta tuotettaisiin laboratoriossa. Maistuisiko sinulle, vai oletko perinteisen teurastamossa teurastetun Mansikin ja Putte-possun kannalla?
Kommentit (9)
En saisi kyllä nieltyä alas, jos tietäisin lihan keinotekoisesti kasvatetuksi jostain soluista.
Jos saa niihin kastanjoilla syötettyjen ja vehreillä niityillä kirmailleiden elukoiden makua mukaan niin mikä ettei. Epäilen kyllä. Tai riistan makua.
Jos sillä ei olisi syömiselämyksen (maku, tuntuma jne.) eikä ravinnon kannalta eroa, niin totta kai. Jos vain hinta kohtuullinen.
En voisi. Kyllä sen lihan pitää tulla tapetusta eläimestä.
Jotenkin yhtä kuvottava ajatus kun ötököiden syöminen, oon sen verran perinteisiin menevä että en edes halua kokeilla.
Vierailija kirjoitti:
En saisi kyllä nieltyä alas, jos tietäisin lihan keinotekoisesti kasvatetuksi jostain soluista.
Syöt mieluummin mahdollisesti koko elämänsä kidutettua ja vankina ollut eläintä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En saisi kyllä nieltyä alas, jos tietäisin lihan keinotekoisesti kasvatetuksi jostain soluista.
Syöt mieluummin mahdollisesti koko elämänsä kidutettua ja vankina ollut eläintä.
Se elämä luonnossa onkin sitten kivutonta ja yhtä juhlaa kun saa susia ym. juosta pakoon. Suomessa vielä lehmät elävät kesät ulkona laitumilla joten et tiedä kyllä juuri mitään.
Hmmmm... Tuolla tuotantotavalla voitaisiin tehdä pihvejä myös ihmislihasta ketään tappamatta 😋