Pian vanhaksi menevät kanafileesuikaleet jääkaapissa, mutta liesi ja uuni hajosi. Miten valmistan nämä mikroaaltouunissa?
Kommentit (14)
Oletko varma siitä ettei vain sulake palanut?
Laita pakasteeseen ja käytä sitten, kun liesi taas toimii.
Vierailija kirjoitti:
Oletko varma siitä ettei vain sulake palanut?
Öh, sulake palaa silloin kun laitteessa on vikaa...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletko varma siitä ettei vain sulake palanut?
Öh, sulake palaa silloin kun laitteessa on vikaa...
Eli sulakkeen palaminen on oire, eikä syy.
Mikrossa kypsennysaika riippuu siitä, kuinka mojovan salmonellan haluat
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletko varma siitä ettei vain sulake palanut?
Öh, sulake palaa silloin kun laitteessa on vikaa...
Kyllä kuule palaa sulakkeet ihan normaalistikin eli niitä kannattaa vaihtaa.
Meillä just syksyllä oli sulake palanut eikä uuni toiminut ja se vaihdettiin, niin nytkin on uunissa ruoka kypsymässä.
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa kypsennysaika riippuu siitä, kuinka mojovan salmonellan haluat
Meinaat ettei broileria saa kuumennettua mikrossa 75 asteiseksi?
Sisälämmöksi broilerille riittää 72-74 astetta (C). Kana on aika vetistä, kuin jauhelihapihvi. Jauhelihapihvi lämpiää mikrossa kahdessa minuutissa yli 80- asteiseksi.
Laita kolmeksi minuutiksi mikroon täydelle teholle.
Voisit myös tehdä kanakeiton mikrossa kunhan huomioit että mikrossa vesi ei lämpene pohjalta alkaen vaan keskiosasta alkaen ja näin astian pohjalla oleva vesi saattaa jäädä viileäksi vaikka pinta- ja keskiosien vesi on jo kuumaa
eikö vuokran antaja kapitaali sika tulekkaan vaihtamaan sulaketta. vaihda asuntoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletko varma siitä ettei vain sulake palanut?
Öh, sulake palaa silloin kun laitteessa on vikaa...
Voi se palaa muistakin syistä, esim. ylikuormitus voi polttaa sulakkeen, jos vaikka hellassa on kaikki levyt täysillä ja uuni päällä yhtä aikaa ja lisäksi vielä joku muu kodinkone.
Hmm, en ole ikinä kokeillut mutta laittasin varmaan kanat, mausteita ja vaikka sipulia mikron kestävään korkeareunaiseen astiaan ja kuvun päälle. Sitten mikrottaisin 5 min kerralla ja sekoittasin välillä. Jos on marinoituja todennäköisesti räiskii paljon, eli marinadin voisi huuhtasta poiskin. Kanoista irroaa nestettä kypsyessään eli pitäisi antaa kiehua tosi kunnolla siellä nesteissään että tulee läpi kypsää. Kun näyttääsi ihan kypsältä laittaisin kermaa ja mikrottasin vielä muutaman minuutin.
Vierailija kirjoitti:
Sisälämmöksi broilerille riittää 72-74 astetta (C). Kana on aika vetistä, kuin jauhelihapihvi. Jauhelihapihvi lämpiää mikrossa kahdessa minuutissa yli 80- asteiseksi.
Laita kolmeksi minuutiksi mikroon täydelle teholle.
Jos nuo ohjeet pätevät sinun mikroaaltouunisi kanssa, se ei tarkoita, että AP:n mikroaaltouuni kypsentäisi samassa ajassa. Se täysi teho ei ole kaikissa sama.
Kuumenna niin monta kertaa pari minuuttia että varmasti ovat kypsiä. Mausta en uskalla sanoa mitään.
No siinähän se aika menee kun sitä miettii . 🤣🤣🤣🤧🤧😷😷