Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyvät ruoanlaittajat! Auttakaapa!

Vierailija
16.04.2014 |

Ajattelin tehdä pääsiäseksi valkosipulikermaperunoita ja lampaanviulua. Ongelma vain on se, että lammasta pidetään uunissa todella kauan ja perunoitakin se kolme varttia. Eli miten teen? Teenkö ensin lampaan ja sitten perunat? Miten käy lampaalle jos joutuu noin kauan odottamaan ennen syömistä? Vai kannattaako vain suosiolla vaihtaa menua?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.04.2014 klo 11:45"]Lampaan voi myös paistaa ensin ja laittaa jääkaappiin vetäytymään. Sen jälkeen perunat uuniin ja lampaan voi lämmittää mikrossa.

 

 

[/quote]

Mikro? Ei, ei, ei..

Vierailija
2/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teen lampaan ensin ja laitan folioon vetäytymään niin voiko todella olla tunnin huoneenlämmössä ennen syömistä? Mikroon en kyllä missään nimessä sitä laittaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisitteko vielä vastata tuohon edelliseen?

 

ap

Vierailija
4/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lepuutan itse lampaanviulua 1-1,5 tuntia, joten lammas ulos ja perunat uuniin.

Vierailija
5/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä lammasta syödä ennen kuin se on tunnin vähintään levännyt.

Vierailija
6/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä lammasta syödä ennen kuin se on tunnin vähintään levännyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok. Ohjeessa sanotaan, että paistaa lammas 75 asteiseksi. Otanko sen vähän aikaisemmin pois uunista kun eikös se kypsy vielä siellä foliossakin?

 

ap

Vierailija
8/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lammas ensin ja folioon vetäytymään, kannattaa ottaa pois jo muutama aste ennen haluttua sisälämpöä ja sitten potut. Lihalle tekee vain hyvää levätä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lampaan voi myös paistaa ensin ja laittaa jääkaappiin vetäytymään. Sen jälkeen perunat uuniin ja lampaan voi lämmittää mikrossa.

 

 

Vierailija
10/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä viipaloidut perunat kypsiksi. Lisää uunivuokaan kermoineen sipuleineen ja pidä 10-15min uunissa. Tällä välin aiemmin paistettu lammas kerkiää vetäytyä liinan ja folion alla. :)

-lechef-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
16.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä viipaloidut perunat kypsiksi. Lisää uunivuokaan kermoineen sipuleineen ja pidä 10-15min uunissa. Tällä välin aiemmin paistettu lammas kerkiää vetäytyä liinan ja folion alla. :)

-lechef-

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi yhdeksän