Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on paras, helppo ja halpa kuivakakku?

Vierailija
12.04.2014 |

Pitäisi viedä lapsen kouluun tavallinen kuivakakku syötäväksi juhliin. En ole vuosiin sellaista tehnyt kun ne ovat mielestäni jotenkin tylsiä. Mikä olisi hyvä? Piimäkakku, maustekakku, tiikerikakku...? Kaikki minusta yhtä tylsiä. 

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites ois ihan perinteinen hiekkakakku

Vierailija
2/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiikerikakku on minusta aina varma valinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jonkun mielestä ei siis ole tylsä, jos kerta pyydetty. Piimäkakku on ainakin helppo.

Vierailija
4/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/532974/Mehev%C3%A4%20maustekakku/

 

Ihan huippuhelppo eikä tarvi edes kananmunaa!! :)

Vierailija
5/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.04.2014 klo 20:50"]

Jonkun mielestä ei siis ole tylsä, jos kerta pyydetty. Piimäkakku on ainakin helppo.

[/quote]

Kyseinen juhla on järjestetty koulussa "aina" ja "aina" tarjottavana on ollut sitä kuivakakkua. Helppo tarjottava jonka kuka tahansa äiti tai isä osaa tehdä ja tuoda koululle.

 

ap

 

Vierailija
6/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee maailman helpoin banaanikakku, ei tarvitse osata edes leipoa. Jostain blogista, jota en enää muista, olen ohjeen napannut vuosia sitten. Teen sitä noin kerran kuukaudessa, kun banaanit uhkaa jäädä syömättä.

 

2 kananmunaa

2½ dl sokeria

2 banaania muussattuna

2 tl leivinjauhetta

1 tl ruokasoodaa

2 tl vanilliinisokeria

8 rkl kuohukermaa

150 g voita sulatettuna

2½ dl vehnäjauhoja

kanelia

Sekoita kaikki aineet isolla lusikalla kulhossa, sekoita joukkoon oman maun mukaan kanelia.

Taikina on kuohkeaa ja löysähköä. Voitele ja korppujauhota vuoka, kaada taikina vuokaan 

ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Kakku tummuu päältä kauniisti, älä säikähdä. 

Kokeile kypsyyttä tikulla, kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun. Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista.

Tarjoile jäähtyneenä. Kakku säilyy hyvänä useita päiviä, varsinkin jääkaapissa. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hellapoliisin banaanikakku oli aivan loistava, ihanan mehevä kakku ja helppo tehdä! Aika samanlainen resepti taitaa olla kuin ylläoleva.

Vierailija
8/8 |
12.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Banaanikakkua voisikin kokeilla. Olen joskus vuosia sitten tehnyt.

 

ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän kaksi