Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko karjalanpaistin tehdä hellalla?

Vierailija
07.04.2014 |

Uunin sijasta.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen useimmiten tehnyt hellalla. Se vaatii padan, mieluiten valurautaisen.

Vierailija
2/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pata mulla on. Ajattelin että hellakypsennys lyhentäisi valmistumisaikaa.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon karjalanpaisti kyllä mielestäni vaatii nimenomaan kypsennyksen uunissa (n. 125-150 astetta ja joku 3-4 h). 

Vierailija
4/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.04.2014 klo 17:51"]Pata mulla on. Ajattelin että hellakypsennys lyhentäisi valmistumisaikaa.

Ap

[/quote]

Suoraan sanoen, en osaa sanoa onko kypsymisajassa eroa? Sen verran harvoin teen. Joka tapauksessa menee paljon aikaa, koska vaatii hauduttamista. Pari-kolme tuntia nyt ainakin, että on mureaa.

Vierailija
5/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hellalla kypsyminen on hitaampaa kuin uunissa. Paras tulos tulee, kun hautuu uunissa matalassa lämmössä mahdollisimman pitkään, itse haudutan jopa kuusi tuntia.

Vierailija
6/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se liha kypsää varmasti jo puolen tunnin jälkeen. Pitkä haudutus on sitä varten että siitä tulisi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki voi! Itse haudutan hellalla 3-4h, jotta tulee mureaa. Lämpötila kannattaa pitää matalalla, juuru ja juuri huljaa poreille.

Vierailija
8/8 |
07.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

"..juuri ja juuri hiljaa poreillen"

(korjaan äskeisen sähellyksen)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi yhdeksän