Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miltä pecorino juusto maistuu?

Vierailija
10.03.2014 |

xx

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä niistä, koska Pecorinoja on useampia?

Pecorino Romano on se joka vastaa kovuudeltaan eniten Parmesania, ja on ehkä hieman suolaisempi ja rakenne ei ehkä ihan yhtä rakeinen/jauhoinen kuin Parmesan vaan vähän liukkampi pinnaltaankin.

Jos teen esim. Pasta Carbonaraa niin laitan puolet Parmesania ja puolet Pecorino Romanoa.

Vierailija
2/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pecorinoa käytetään aika usein rooman alueen pastaruokiin, eli mustapippuripastaan (Cacio e Pepe) ja tomaatti-pekonipastaan (All 'Amatricana).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sardo maturoa näyttäis olevan, Lidlistä ostettu. Kiusaa mua tuolla jääkaapissa, kun yritän nutrata, sanokaa edes, että se on pahaa ; )

Vierailija
4/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:18"]

Samalta kun sun miehesi muna kun se ei ole käynyt suihkussa ja vaihtanut kalsareita viikkoon.

[/quote]

 

Onnea teidän suhteelle sitten jos et saa miestäs edes peseytymään!

Vierailija
5/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voimakkaalta. En söisi sitä "siivuna" leivän päällä. Mutta laitan usein lastuina salaattiin mausteeksi. Mutta se on pohjimmiltaan lempeä lampaanjuusto. Eli ei mikään voimaksa vuohenjuusto. En itse tykkää parmesanista jostain syystä. Mielestäni pecorino ei ole parmesaanin makuinen. 

Vierailija
6/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:18"]

Samalta kun sun miehesi muna kun se ei ole käynyt suihkussa ja vaihtanut kalsareita viikkoon.

[/quote]

 

mökkijuusto ts. juustonaksut? ei ole kyllä pecorinolle sukuakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:18"]

Samalta kun sun miehesi muna kun se ei ole käynyt suihkussa ja vaihtanut kalsareita viikkoon.

[/quote]

 

^  Aito WT-mamma on puhunut...... say no more.

Vierailija
8/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim. Pecorino Fresco on pehmeämpi ja miedompi, Pecorino Romano on se parmesanin kaltainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Märältä lampaalta.

Vierailija
10/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:26"]

Märältä lampaalta.

[/quote]

Siis siltä, miltä märkä lammas haisee.

-10

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä ne juntit taas vastailee jotka eivät ole näitä gourmet- ja erikoisjuustoja koskaan käyttäneet saatikka sitten maistaneet tai lähimarketeissaan edes nähneet!

Vierailija
12/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaiselta, pähkinäiseltä. Yksi AIDON Italian keittiön tärkeimmistä raaka-aineista. Ai niin mammat, ne ruokakermat ja muut mössöt eivät sitten kuulu italialaiseen keittiöön!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
10.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haitteko muuten muut Lidlistä Italia tuotteita? Ostin mascarponea ja ladyfingers keksejä, meinaan väsätä oikeaoppisen tiramisun.