Miltä pecorino juusto maistuu?
Kommentit (13)
Pecorinoa käytetään aika usein rooman alueen pastaruokiin, eli mustapippuripastaan (Cacio e Pepe) ja tomaatti-pekonipastaan (All 'Amatricana).
Sardo maturoa näyttäis olevan, Lidlistä ostettu. Kiusaa mua tuolla jääkaapissa, kun yritän nutrata, sanokaa edes, että se on pahaa ; )
[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:18"]
Samalta kun sun miehesi muna kun se ei ole käynyt suihkussa ja vaihtanut kalsareita viikkoon.
[/quote]
Onnea teidän suhteelle sitten jos et saa miestäs edes peseytymään!
Voimakkaalta. En söisi sitä "siivuna" leivän päällä. Mutta laitan usein lastuina salaattiin mausteeksi. Mutta se on pohjimmiltaan lempeä lampaanjuusto. Eli ei mikään voimaksa vuohenjuusto. En itse tykkää parmesanista jostain syystä. Mielestäni pecorino ei ole parmesaanin makuinen.
[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:18"]
Samalta kun sun miehesi muna kun se ei ole käynyt suihkussa ja vaihtanut kalsareita viikkoon.
[/quote]
mökkijuusto ts. juustonaksut? ei ole kyllä pecorinolle sukuakaan.
[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:18"]
Samalta kun sun miehesi muna kun se ei ole käynyt suihkussa ja vaihtanut kalsareita viikkoon.
[/quote]
^ Aito WT-mamma on puhunut...... say no more.
esim. Pecorino Fresco on pehmeämpi ja miedompi, Pecorino Romano on se parmesanin kaltainen.
[quote author="Vierailija" time="10.03.2014 klo 13:26"]
Märältä lampaalta.
[/quote]
Siis siltä, miltä märkä lammas haisee.
-10
Täällä ne juntit taas vastailee jotka eivät ole näitä gourmet- ja erikoisjuustoja koskaan käyttäneet saatikka sitten maistaneet tai lähimarketeissaan edes nähneet!
Suolaiselta, pähkinäiseltä. Yksi AIDON Italian keittiön tärkeimmistä raaka-aineista. Ai niin mammat, ne ruokakermat ja muut mössöt eivät sitten kuulu italialaiseen keittiöön!
Haitteko muuten muut Lidlistä Italia tuotteita? Ostin mascarponea ja ladyfingers keksejä, meinaan väsätä oikeaoppisen tiramisun.
Mikä niistä, koska Pecorinoja on useampia?
Pecorino Romano on se joka vastaa kovuudeltaan eniten Parmesania, ja on ehkä hieman suolaisempi ja rakenne ei ehkä ihan yhtä rakeinen/jauhoinen kuin Parmesan vaan vähän liukkampi pinnaltaankin.
Jos teen esim. Pasta Carbonaraa niin laitan puolet Parmesania ja puolet Pecorino Romanoa.