Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Luullinen lihakeitto -kysymys: (kiitos mammat)

Vierailija
23.02.2014 |

 Jätetäänkö luupala vain kiehumaan kattilaan koko keittämisen ajaksi?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko luusssa lihaa..?? Jos on keitä kypsäksi mausteiden kanssa, ota pois,siivilöi liemi, laita liemeen perunat ja kasvikset, irrota lihat luusta, paloittele ja lisää kun perunat on kypsiä, Voilaa' keitto on valmis.

Vierailija
2/3 |
23.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos luussa on lihaa ja/tai ydin, sen nimenomaan pitää kiehua koko pitkän keittämisen ajan. Mutta muista, että ei kannata keittää kovalla tulella. Mitä hiljemmin keitos kiehuu, sitä kirkkaamman liemen saat, kun rasva ei integroidu liemeen. Tämä pätee myös ja varsinkin kanaliemeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä sitten heitä sitä luuta roskiin, vaan keitä siitä luuliemi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kaksi