Lue keskustelun säännöt.
Luullinen lihakeitto -kysymys: (kiitos mammat)
23.02.2014 |
Jätetäänkö luupala vain kiehumaan kattilaan koko keittämisen ajaksi?
Kommentit (3)
Jos luussa on lihaa ja/tai ydin, sen nimenomaan pitää kiehua koko pitkän keittämisen ajan. Mutta muista, että ei kannata keittää kovalla tulella. Mitä hiljemmin keitos kiehuu, sitä kirkkaamman liemen saat, kun rasva ei integroidu liemeen. Tämä pätee myös ja varsinkin kanaliemeen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Älä sitten heitä sitä luuta roskiin, vaan keitä siitä luuliemi.
Onko luusssa lihaa..?? Jos on keitä kypsäksi mausteiden kanssa, ota pois,siivilöi liemi, laita liemeen perunat ja kasvikset, irrota lihat luusta, paloittele ja lisää kun perunat on kypsiä, Voilaa' keitto on valmis.