Epäilen että kinkku on vähän raakaa, vaikka pidin sitä kauan uunissa
En löytänyt mittariakaan nyt mistään kun ollaan muutettu, ja yleensä kun olen ilman mittaria paistanut on tullut ylikypsää.
Voiko tuota nyt syödä, tai onko sille mitään tehtävissä, kun se on jo kylmää?
Kommentit (4)
Kerro koko, paistolämpötila ja paistoaika, niin pystyy jotain arvioimaan. Kinkun värikin auttaa. Punerrus ei välttämättä kerro mitään.
Alle 4kg, ja oli uunissa n. 100 asteessa 5 ja puoli tuntia, nestettä ei ollut tullut kovin paljon, ja pinta kyllä näytti ruskettuneelta ym. Mutta sisällä kun tänään jo miehen kanssa sitä maisteltiin, oli osaksi punertavaa. En tiedä sitten olenko niin tottunut ylikypsään..
ap
Hyvää se on. Pinta ei kerro yhtään mitään, mutta tuolla tiedolla kyllä se on ehtinyt kypsyä ja kuulostaa, että on mehukas. Sisälämpötila ollut varmaan 75 tuntumassa, joka on joka tapauksessa reilusti.
Meil vähä sama juttu,laitettiin sit vie kuorrutuksen kaa uuniin uudestaan ku näytti vähän punertavalta vaikka harmaasuolattu.Katotaan mitä siitä tulee.