Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Epäilen että kinkku on vähän raakaa, vaikka pidin sitä kauan uunissa

Vierailija
24.12.2013 |

En löytänyt mittariakaan nyt mistään kun ollaan muutettu, ja yleensä kun olen ilman mittaria paistanut on tullut ylikypsää.

Voiko tuota nyt syödä, tai onko sille mitään tehtävissä, kun se on jo kylmää?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meil vähä sama juttu,laitettiin sit vie kuorrutuksen kaa uuniin uudestaan ku näytti vähän punertavalta vaikka harmaasuolattu.Katotaan mitä siitä tulee.

Vierailija
2/4 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerro koko, paistolämpötila ja paistoaika, niin pystyy jotain arvioimaan. Kinkun värikin auttaa. Punerrus ei välttämättä kerro mitään. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alle 4kg, ja oli uunissa n. 100 asteessa 5 ja puoli tuntia, nestettä ei ollut tullut kovin paljon, ja pinta kyllä näytti ruskettuneelta ym. Mutta sisällä kun tänään jo miehen kanssa sitä maisteltiin, oli osaksi punertavaa. En tiedä sitten olenko niin tottunut ylikypsään.. 

ap

Vierailija
4/4 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää se on. Pinta ei kerro yhtään mitään, mutta tuolla tiedolla kyllä se on ehtinyt kypsyä ja kuulostaa, että on mehukas. Sisälämpötila ollut varmaan 75 tuntumassa, joka on joka tapauksessa reilusti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kaksi