Onkos meidän kinkku nyt raaka, sisäl. oli 71c
kun otettiin uunista?
Neste oli hailakan punertavaa :(
Kommentit (10)
Raakaa on takasin uuniin 77-80 on sopiva. Oma kinkku oli 80
Raakaa on takasin uuniin 77-80 on sopiva. Oma kinkku oli 80
Ohjeissa sanotaan että 80 on ylikypsä ja mureneva. Itse en päästä niin kuumaksi siis, koska haluan mehevämmän. 75 pitää kuitenkin vähintään olla. Tosin sisuksen lämpötila jatkaa nousuaan vielä uunista ottamisen jälkeenkin 2-3 astetta, joten aika lähelle nousee 71-asteinenkin, jos vaikka pistät heti folion ympärille ja annat olla.
Paistettiin se jo aiemmin aamulla, ei sitä enää voi laittaa uuniin.
En kyllä tykkää "kypsästä", jopa possu saa olla meillä pikkasen punertavaa.
Ehkä se on ihan ok.
Luin juuri että tuo 71 c olisi ihan turvallinen lämpötila sialle.
ap.
Pork need not be overcooked. In the past, it was recommended that pork be cooked "very well" to be safe, because of the risk of trichinosis. This, unfortunately, often resulted in dry, tough meat, and some people still associate pork with this negative experience. Fortunately, with improved food safety knowledge and better production methods in Canada, trichinosis is no longer a risk in Canadian pork. We now know pork can be cooked safely to (160°F/71°C) or less, which produces a juicy and tender product. When cooked to this temperature, pork may still have just a hint of pink in the middle, for instance inside a cooked roast or very thick chop. The exception is ground pork and sausage, which like all ground meats, should be cooked thoroughly.
Käyttäkää mammat kinkkupussia!Meillä pussissa 85 asteeseen paistettu, mehevä ja hyvä kinkku.Ei ole kuiva tai lohkeileva vaan juuri sopiva.Kuorrutus sitten viimeistelee lopputuloksen.Juuri saatiin valmiiksi ja aivan mielettömän hyvää oli...maisteltiin ennen kylmään laittoa.....
Jos se onkin vain alikypsä, ei raaka :P
syötävä ja mehukas on. Ei punertavaa nestettä voi tuossa lämpötilassa olla kuin mausteiden tai jonkun väriaineen takia.
On. 77 astetta on kypsä.