Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras pastaohjeesi?

Vierailija
25.11.2013 |

Kauhea nälkä, tänään täytyy saada oikein tuhtia, hyvää ja tayttävää pastaa.

Mutta mitä pastaa ja mitä kastiketta?

 

Kertoisitko parhaan pastasi reseptin? Siis sen, mikä on taivaallisen hyvää ja mistä sinut tunnetaan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksinkertaisesti parasta: Ravioli/tortellini burro e salvia

 

Köntti voita, nippu silputtua tuoretta salviaa, pecorinoa tai parmesania raasteena.

 

Keitä raviolit/tortellinit 1 minuutti vähemmän kuin ohjeessa mainitaan. Sulata voi pannulla, lisää salvia ja anna kuumentua kunnolla. Lisää juustoraaste ja valutetut pastat. Raapaise päälle vähän mustapippuria ja nauti.

 

10 minuutin herkkuruoka:D

 

- Tuli maistettua myös avokadopastaa ja hyvää se oli!

 

- mies tekee joskus tuore tagliatellea siten että paahtaa pancettaa (tai pekonia), pilkkoo siihen rasvaan kirsikkatomaatteja. Al dente tagliatellet sekaan, maustaa pippurilla ja parmesania perään.

Vierailija
2/5 |
25.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pastaa voi-salviakastikkeessa, tosi helppo ja nopea tehdä ja ennenkaikkea maukas, ohje löytyy Siken resepteistä.

http://www.livtv.fi/ohjelmat/sikke---ruokaa-rakkaudella/1377492-resepti-jakso-1-voi-salvia-pasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä on minun suosikkini, laitan tuonne lisäksi yleensä paprikaa:

 

https://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/138004-kasvispasta

 

Jos haluaa vähän tuhdimman version, niin esim. punaiset linssit sopivat sekaan hyvin.

Vierailija
4/5 |
25.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulemma vuosisatoja vanha resepti on keittää pastaa, esimerkiksi penneä tai  farfallea, samassa vedessä parsakaalipalojen kanssa  ja sekoittaa sitten kypsään ja valutettuun keitokseen sinihomejuustoa. Lautasella vielä pippuria myllystä. On todella nopea ja herkullinen ruoka. Lehtisalaatti, oliivit ja Chianti kruunaavat kokonaisuuden.

Vierailija
5/5 |
25.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistaa valkosipulia ja tuoretta chiliä oliiviöljyssä. Sitten punasipulia, paprikaa, porkkanaa ja kesäkurpitsaa pilkottuna perään. Paseerattua tomaattia purkki ja teelusikallinen pestoa, timjamia ja muita kuivattuja yrttejä hippusellinen. Suolaa ja mustapippuria. Lopuksi fetaa kuutioina sekaan. Niin ja se pasta sitten kanssa pitäisi keittää!