Lue keskustelun säännöt.
Taivaallinen uunissa haudutettava liharuoka?
Kommentit (4)
Burgundinpata onnistuessaan on todella hyvää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Palapaisti sisäpaistista. Tuo burgundinpata on myös mielettömän hyvää.
Kiitos. Kokeilen tuota burgundinpataa. ap
Tein tänään Farangin reseptien mukaan sokeri-sesam possua:) Taivaallista, poikakin sanoin että itkee sisäisesti kun on niin hyvää ruokaa:D
Haudutin halpaa possunlapaa lihaliemi-sokeri-soija liemessä uunissa 4 tuntia kunnes liha hajosi ja irtosi luista. Sitten tein hunajasta, paahdetuista sesamsiemenistä ja tilkasta lihan paistolientä kuuman seoksen jossa kierittelin possunpalat. Keitin reippaasti lopun paistoliemen ja sesamhunajan kasaan kastikkeeksi ja tarjosin uunijuuresten kanssa. LIsukkeeksi olisi käynyt myös tuolla kastikkeella kostutettu nuudeli. Siihen vähän korianteria ja chilihippuja maun mukaan....
Törkeän hyvää!
Toinen helppo, ruokaisa ja erinomainen on gulassi jonka voi tehdä edellisenä päivänä. Paranee vaan lämmitettäessä ja kaikki on yhdessä potissa