Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

MITÄ kinkkua laitatte kinkkupiirakkaan/pizzaan?

Vierailija
29.10.2013 |

Ne kaupassa myytävät valmiiksi suikaloidut maistuu ihan hirveälle, joten vinkkejä, mitä laitatte kinkkupiirakkaan tai pizzan päälle? Pizzaan voisi laittaa parmankinkkua varmaan, mutta mitä muita vaihtoehtoja on?

 

 

t: vasta ruoanlaitosta innostunut aloittelija

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käyn usein lihasavustamossa ja haen sieltä kunnon kinkkua. Jos sulla ei sellaista ole lähellä, niin tavallisen marketin valikoimista parasta lienee Wurstin savukinkku palana, sitä voi itse paloitella/suikaloida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso aina niiden valmiiden suikaleiden lihapitoisuus. Pizzasuikaleet sisältää enemmän jauhoa tms., kinkkusuikaleet on lihaa. Eli ostan aina kinkkusuikaleita.

Vierailija
4/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saunapalvikinkkua könttinä, siitä pilkon sopivia paloja. Eri valmistajia.

Savusuikale on ihan ok makuista, tosin sen sisällysluettelo aiheuttaa kuvotuksen tunnetta, mutta jos ei sitä lue, niin ilman suurempaa kriisiä selviää. Valmistajana Pouttu.

Vierailija
5/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piirakkaan palvikinkkua palana, leikkaan siitä sitten itse. Pizzaan laitan serranoa, musta parmankinkku on liian suolaista.

Vierailija
6/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun lukee sen kinkkusuikaleiden tuoteselsoteen, niin ei ne mitään lihaa ole. Pizzasuikaleidenkaan ravintoarvot ei ole hyvät, mutta ei niissä jauhoa ole.

 

Suomessa on omituinen käsitys, että makkaroissa ja tällaisissa kinkkutuotteissa olisi jauhoja. Yleensä niissä ei ole jauhoja, jos kyseessä ei ole korppukinkku tms.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.10.2013 klo 08:39"]

Kun lukee sen kinkkusuikaleiden tuoteselsoteen, niin ei ne mitään lihaa ole. Pizzasuikaleidenkaan ravintoarvot ei ole hyvät, mutta ei niissä jauhoa ole.

 

Suomessa on omituinen käsitys, että makkaroissa ja tällaisissa kinkkutuotteissa olisi jauhoja. Yleensä niissä ei ole jauhoja, jos kyseessä ei ole korppukinkku tms.

 

 

[/quote]

 

No noiden kinkkusuikaleiden lihapitoisuudeksi on paketissa ilmoitettu 80%-90 %. Sama kuin leikkeleissä, eli kai niissä nyt kuitenkin lihaa on:)

Vierailija
8/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkkupiirakkaan ja muihin vastaaviin leivonnaisiin ostan palan kinkkua (vaikka Korpelan) ja leikkaan itse. Tykkään kun on oikeaa kinkkua eikä epämääräistä höttöä.

Pitzzaan en laita suikaleita, jos pitää saada kinkkupizzaa niin prosciutto on hyvä, riittävästi makua ja ohuet viipaleet näyttävätkin paremmalta kuin silppu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzaan laitan yleensä ilmakuivattua kinkkua, kinkkupiirakkaan ostan palakinkkua kaupasta. Valmiita suikaleita tai viipaleita en käytä.

Vierailija
10/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.10.2013 klo 08:39"]

Kun lukee sen kinkkusuikaleiden tuoteselsoteen, niin ei ne mitään lihaa ole. Pizzasuikaleidenkaan ravintoarvot ei ole hyvät, mutta ei niissä jauhoa ole.

 

Suomessa on omituinen käsitys, että makkaroissa ja tällaisissa kinkkutuotteissa olisi jauhoja. Yleensä niissä ei ole jauhoja, jos kyseessä ei ole korppukinkku tms.

 

 

[/quote]

https://www.pirkka.fi/tuotteet/61165-pirkka-pizzasuikale-250g

Jos ja kun tuotteessa on perunatärkkelystä, niin mitä luulet sen olevan, jos ei perunajauhoa eli jauhoa?

Enitenhän tuossa on vettä, sillä se lukee ensimmäisenä. Kuka haluaa ostaa kinkkua, jossa on eniten vettä sitten jotain lihantapaista ja kolmanneksi eniten perunajauhoa? Eniten kummastuttaa tuo sokeri...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piirakkaan mielummin ruskistettua pekonia ja pizzaan parmankinkkua tai vastaavaa (vasta paistetun pohjan päälle, ei uuniin)

Vierailija
12/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa tärkkelystä pizzasuikaleissa kuin vauvanruoassakin, sopii hyvin pilttiruokituille lapsille tämä jatkumo...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
29.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostat ihan tavallista kinkkua, ei mitään suikaletta =) jestas.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kahdeksan