Sinä, joka joskus ns. "sorrut" ostamaan valmisruokia, mikä valmisateria on suosikkisi tai inhokkisi?
Ei tarvitse tulla pönkittämään egoaan ja kertomaan ettei ikinä syö mitään mikropas kaa, tämä kysymys on meille tavallisille ihmisille jotka joskus arkeaan helpottavat valmisruualla.
Oma kestosuosikkini on kokkikartanon broileripasta, kananugetit + pakasteranut ja kokkikartanon lohikeitto!
Mites te muut "pahat" ihmiset, jotka ostatte valmisruokia, mitkä on hyviä ja mistä kannattaa pysyä loitolla?
Kommentit (145)
Kokkikartanon lohikiusaus on niin hyvää etten jaksa nähdä vaivaa ja tehdä sitä itse, eli sitä ostan aina välillä. Lisäksi savuporo-juustokeitto ja tomaatti vuohenjuustokeitto eksyy välillä kärryyn. Ranet ja nugetit, nakit jne satunnaisesti iltapalaksi lasten toiveesta. Pakaste pinaattikeitto on myös hyvää.
Kokkikartanon täyteläinen tomaattivuohenkuustokeitto
Saarioisten makaronilaatikko, kanakeitto ja jauheliha roiskeläppä.
Kokkikartanon ruokia syön minäkin usein silloin, kun olen lähipäivinä töissä ja niin moni mukin tuotantoyhtiön tyyppi. Esim Härkäruukkua, lasangnea , lohikeittoa.
Saarioisten perinteinen maksalaatikko, roiskeläpät ja Rainbown gordon bleu-kana pakasteena on suosikkejani, harvoin eineksiä tulee kuitenkaan ostettua.
Kammoimpia kokeilemiani on kaikki täytetyt tuorepastat, eli ne tortellinit.
Vierailija kirjoitti:
Pakastepinaattikeitto tai salaatit taitaa olla nykyään ainoita joita ostan tai jotain valmistiskistä (esim. grillattua broileria koipina). Syön aina työpaikkalounaan kanttiinityyppisessä ja kotona jos ei jaksa tehdä mitään, sitten haen mäkkäriä, kotipizzaa, sushia jne.
Sama. Ja salaateista syön vain yhtä tiettyä cesar -salaattia jota tuunaama lisäämällä aina samat: tomaattia ja kurkkua. Noiden lisäksi ainoa mikro-valmisruoka on härkäruukku.
Syön näitä toisinaan lounaaksi kun en viitsi tehdä aina mukaan jotain.
Via kylmäsavulohipasta on hyvää.
Knorrin mascarpone-tomaattikeitto myös yksi vakkari.
Kokkikartano on aina hyvää.
Kivikylän lihapullia ja lisäksi jotain pakasteperunoita, ranskalaisiakin joskus.
Syön töissä usein lounaaksi valmissalaatteja, vaikka ne ovatkin vähän ankeita. Ihmettelen aina, miksi aineksissa säästellään. Voisin mieluummin maksaa enemmän paremmasta.
Maksalaatikko voissa paistettuna hieman rapeaksi, kylkeen puolukkasurvos! Tai saarioisten makaronilaatikko myös pannulla paistettuna, kaveriksi vain ketsuppia!
Atrian Tomaatti-vuohenjuustokeitto, Kokkikartanon lohikeitto, pakasteesta pinaattikeitto, mozzarellatikut/pizza tai lohkoperunat ja kalapuikot.
Pasta bolognese on lempiruokaani, joten se on hyvää niin valmistettuna kuin valmiina ostettunakin. :)
Nyt tekisi mieli kalapuikkoja, maustettuja pakasteranskiksia ja ranskien päälle muutama viiru vaikka kurkkumajoneesia!
Maksalaatikko, sitä ei itse jaksa tehdä koskaan. Tykkään myös siitä Vian limonello-kanarisotosta, parhaimmillaan kun lisää siihen vielä parmesania.
Saarioisten tonnikalapasta on jotenkin koukuttanut, maistuu kyllä vähän teolliselta mutta on osa viehätystä. Maksalaatikko sellainen jota ei viitsi itse vääntää, sekin maistuu joskus, varsinkin pannulla paistettuna.
Söisin Kokkikartanon Vuohenjuustoperunalaatikkoa, mutta ei ikinä ole kaupassa.
Ostin kerran Kievin Kanaa. Oli todella vahinko.
Veggien halloum hot pot pakasteesta. Hyvä kasvisruoka.
Kokkikartanon lohikiusaus ja kalaleike muussilla. Atrian artesaani valmisruoat myös laadukkaita ja terveellisiä. Valmisruoat on selvästi nostaneet tasoaan. Vanha mielikuva eineksistä ei pidä enää paikkaansa.
Saarioisten rusinaton maksalaatikko. Kaikkien muiden valmistajien / omatekemä maksalaatikko on pahaa. Tämä on herkkua 👌🏻 Joskus on lasten toiveesta ranuja ja nakkeja tai nugetteja... siinäpä ne valmisruuat mitä syön. Jos en itse jaksa kokata niin sitten kotipizzasta pizzaa tai burger kingiin...
Pakastepinaattikeitto tai salaatit taitaa olla nykyään ainoita joita ostan tai jotain valmistiskistä (esim. grillattua broileria koipina). Syön aina työpaikkalounaan kanttiinityyppisessä ja kotona jos ei jaksa tehdä mitään, sitten haen mäkkäriä, kotipizzaa, sushia jne.