Hei foodiet yms. hyvän ruuan ystävät!
Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt miksei ruokakaupoissa myydä kuin vain oransseja bataatteja, miksi oi miksi?! Kiva toki että bataatit on saatu perunoiden rinnalle lähes joka markettiin, mutta odottelen vain että tulisi hieman variaatiotakin, varsinkin kun lajikkeiden erot on huomattavia.
Tuo oranssi perus lajike on toki hyvä, mutta aika makea, ei niin jauhoinen (kyllästyy helposti) ja sanoisin että valkoinen ja violetti ovat ihan erin makuisia ja niillä saisi kivasti vaihtelua ruuanlaittoon...valkoista voi esimerkiksi käyttää jälkiruokiin, jos haluaa tehdä terveellisempiä vaihtoehtoja. Tuota japanilaista lajiketta en ole koskaan maistanut.
Linkissä esitelty noita tavallisimpia lajikkeita: https://paleoflourish.com/types-of-sweet-potatoes-with-images-and-why-y…
Kommentit (2)
Ei suurinta osaa kiinnosta tollaset, mutta jos ois joku uus sometettu jätski tai suklaapatukka maailalla, niin se haluttais saada joka alepaan.
Nosto